Divoká jízda v Los Angeles

Když se řekne připravovaná hra od Rockstaru, tak se většině z vás asi vybaví nedávno oznámené GTA IV pro stolní počítače. Nicméně tato parta vývojářů kutí i další velice zajímavé projekty. Jedním z nich je Midnight Club: Los Angeles, což není nic jiného než závodní hra odehrávající se v prostředí jedné z nejznámějších metropolí USA. Naštěstí se však nejedná o nějaký plac plný domů, který dostal slavné jméno, ve Městě andělů naleznete většinu největších atrakcí. Chcete se projekt projet po Hollywoodu či navštívit nechutně bohaté Beverly Hills? Nebo máte raději mrakodrapy v Downtownu? Máte možnost je navštívit.

V Los Angeles žijí – jak je známo – pouze majetní lidé, takže s nějakým sotva pojízdným vehiklem do společnosti příliš nezapadnete. Tvůrci proto přichystali bohaté úpravy vzhledu a výkonu vašeho čtyřstopého i dvoustopého miláčka. Těšit se můžete na obstojné množství licencovaných vozidel a motorek. Nechybí zde světoznámé značky jako Ford, Lamborghini, Chevrolet, Kawasaki nebo sportovní Dodge. Tuningovat lze ráfky, spoilery, pneumatiky, skla, karoserie, motory, brzdy a mnoho dalšího. Hodně se sází na volnost v pohybu hráče, takže se budete moci klidně prohánět po městě bez jakýchkoli omezení. Můžete si závodit s kým chcete a hlavně kdy chcete.

Midnight Club: Los Angeles poběží na enginu Rage, který své nesporné kvality prokázal již v GTA IV a už při letmém pohledu na screeny je jasné, že je to dobrá volba. Propracované modely aut prohánějící se typickým palmovým hájkem mají něco do sebe. Zahájení prodeje je plánováno 7.10. v Severní Americe a 10.10. v Evropě na platformy PSP, PS3 a X360.

Download: Midnight Club: Los Angeles - trailer

003.jpg 005.jpg
006.jpg 009.jpg
010.jpg 011.jpg
012.jpg 015.jpg
016.jpg 018.jpg
020.jpg 021.jpg
024.jpg 026.jpg
027.jpg 028.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: X360, PSP
Žánr: Závodní
Výrobce: Rockstar San Diego | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 24. října 2008
Váš názor Další článek: Download: Olympiáda začala

Témata článku: , , , , , , , , , , ,