PC | X360 | PS3 | Akce | DLC

DLC The Brigmore Witches k Dishonored vyjde příští měsíc

Na Dishonored vyjde poslední příběhový bonusový balíček s názvem The Brigmore Witches, a to už příští měsíc, čímž zakončí příběhovou linku se vší parádou.

Arkane Studios dnes oznámilo, že poslední příběhové DLC The Brigmore Witches do akčního titulu Dishonered vyjde celosvětově 13. srpna pro platformy PC, Xbox 360 a Playstation 3 za cenu 9.99$ nebo 800 MS bodů a uzavře tak jeden z příběhů, na který jen tak nezapomene.

Děj nás opět vtáhne do role vynikajícího zabijáka Dauda, se kterým jsme se poprvé střetli v The Knife of Dunwall. Daud nyní zjistí pravou totožnost a úmysly bezcitné Delilah, vůdkyně čarodějnic Brigmore a bude jeho, tedy vaším úkolem přerušit její mocný rituál s vaším osudem. V cestě k její pevnosti se budete muset spolehnout na znepřátelené frakce Dead Eels a Hatters a pokořit cestu skrze doposud neprobádané ulice v Dunwallu.

1373986431-the-brigmore-witches-2.jpg 1373986431-the-brigmore-witches-3.jpg

Na konci se pak podle slov tvůrců hráči dočkají zodpovězení všech otázek a navíc o osudu Dauda rozhodne sám královský bodyguard a mistr asasín, Corvo Attano, hlavní protagonista původního příběhu. Ten rozhodne o vašem milosrdenství nebo potrestání, proto si určitě připravte uložené pozice z předchozí hry.

Zdroj: VG247

Váš názor Další článek: Zombíci, kam se podíváš aneb apokalypsa mnoha podob

Témata článku: , , , , , , , , , , ,