DMC 5 prozradilo multiplayer, staré známé a deluxe edici

DMC si poprvé zřejmě zahrajeme s kamarády. Vrátí se Trish, Lady a... Megaman?

Devil May Cry 5 se pomalu ale jistě blíží a odhaluje stále nové informace. Capcom ukázal, co za bonusy dostaneme k Deluxe edici, jaké postavy můžeme očekávat a také na digitálních obchodech prozradil, že budeme mít možnost zahrát si i ve více hráčích.

Třetí hratelná postava je "tajemné V"

Tajemné V? Tak to není nic tajemného. Je to Vergil, to je přece jasné každému, kdo DMC někdy hrál. Nebo ne? Poté, co uvidíte, jak tahle postava vypadá, budete asi doufat, že to Vergil není a je úplně jedno, jak cool jeho moveset kdy byl. Písmeno V je zatím jediné vodítko ke třetímu protagonistovi.

4edce62c-586a-4101-b05b-0fbdb06005bc

Kromě toho se můžeme těšit i a další postavy, které si můžete pamatovat ze starších dílů série. Do hry se vrátí Trish a také Lady. Ty však budou zřejmě pouze postavami v příběhu, protože počet hratelných postav už vyčerpávají Dante, Nero a "V". 

Postupně se nám ukazují také nové a nové zbraně. Chcete nepřátele sekat oblíbeným mečem Rebellion? Žádný problém. Máte rádi pěstní souboje? OK. A co takhle démonický masakr motorkou? Zdá se, že k dispozici bude všechno, co si dovedete představit. Nero nabídne rozmanité verze náhražky svojí ruky, střelné zbraně a také další speciální schopnosti. Co čekat od třetí postavy, to zatím těžko hádat.

Deluxe edice vám nabídne digitální obsah navíc

Pokud se rozhodnete vrhnout po deluxe edici Devil May Cry 5, můžete se těšit hlavně na různé kosmetické doplňky do hry. Jedním z nich je i opravdu ulítlá vychytávka, která z Nera udělá Megamana. Dostanete speciální Devil Breakery pro Nera, bonusové skiny a spoustu dalších doplňků do hry.

1418b070-fe07-44b6-acd9-47896e516e26

Poprvé s dalšími hráči

Vypadá to, že Devil May Cry 5 bude také mít multiplayer. Naznačují to digitální obchody s hrami, které uvádějí, že hra bude obsahovat hru pro více hráčů. PS Store a MS  Store dokonce zachází ještě o něco dále a upřesňuje, že půjde o možnost hrát ve dvou až třech lidech. Zatím ale nezbývá než čekat na to, jestli dostaneme nějaké oficiální informace přímo od Capcomu. Doufejme, že nám co nejdříve ukáže i video hry pro více hráčů.

Devil May Cry 5 dorazí 8. března 2019 a zahrajeme si na PS4, Xboxu One i PC. Tvůrci slibují, že půjde o nejlepší díl a podle záběrů to vypadá, že tento cíl není vůbec nereálný.

Váš názor Další článek: Forza Horizon 4: hezčí, lepší, návykovější (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,