Dnes vychází Diablo IV pro ty, kteří si připlatili. Ostatní si ještě počkají

Pokud jste si předobjednali Diablo IV v Deluxe (89,99$) či Ultimate (99,99$) edici, tak se na novou výpravu do Sanctuary můžete pustit už od dnešních ranních hodin. S běžnou verzí, která se prodává za 70$, si musíte počkat na 6. června v 1:00 našeho času. Už nyní má ale každý možnost si hru stáhnout předem. Na PC si připravte 84 GB volného místa, pokud chcete hrát se 4K texturami. Bez nich si vystačíte se 46 GB. Podobně je to i na PS5 (75,5 GB) a XSX (74,2 GB). Verze pro starší konzole je o něco hubenější (40,4 GB). 

S dražšími edicemi kromě předběžného přístupu dostanete i další bonusy včetně několika kosmetických předmětů. Do tohoto výčtu spadá i prémiový battle pass pro úvodní sezónu, skrz který získáváte další zdroje a odměny tím, že zkrátka hrajete. Oproti jeho bezplatné verzi se počet odměn razantně zvyšuje. Pro Ultimate edici pak platí, že battle pass dostanete v akcelerované verzi. S ním si rovnou můžete odemknout 20 úrovní. 

Když odečteme exkluzivní bonusy, tak si prémiový battle pass lze pořídit i samostatně k základní verzi za 10$, respektive jeho akcelerovanou verzi za 25$. Blizzard bude přidávat nový battle pass každé čtvrtletí, kdy má kromě nových odměn přibývat i řada dalšího obsahu, který zahýbe metou. 

Prvotní recenze jsou jasně nakloněny tomu, že je Diablo IV výborným ARPG. Na náš verdikt si ještě chvíli musíte počkat, ale z předchozích betatestů a závěrečného Server Slamu na nás působí také velmi slibně.

Diskuze (7) Další článek: Hry zadarmo, nebo se slevou: Balík metroidvanií, zlevněné skákačky a lov duchů v Midnight Ghost Hunt zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , ,