Dnes vychází Mafia 3: nalaďte se novým videem!

Krev, pomsta, brokovnice a Lincoln Clay. To všechno potkáte v novém dílu legendární gangsterky, která vás zavede do Ameriky 60. let.

Všichni chtějí jít do nebe. Tak zní úvodní popěvek v novém úvodním videu pro třetí díl Mafie, který hráče zavede do roku 1968.

Svět je krvavý, plný násilí a touhy se pomstít. Tohle všechno si vyzkoušíme na vlastní kůži v roli Lincolna Claye, vracejícího se z války ve Vietnamu, jenž se přidá ke gangu The Black Mob, aby pronikl do hloubky války gangů svírající město New Bordeaux.

Mafia 3 bude dozajista opět nadupaná stylovou akcí a hudební složkou hry bude hráče doprovázet retro hudba a v úvodním videu i hlas rappera Ice Cube spolu s trackem DJ Shadowa

Píseň Nobody Wants to Die prořízne úvodní scénu videa jako ostrá naleštěná břitva a v ústřední pozici neuvidíme nikoho jiného, než hlavního hrdinu jak si majestátně vykračuje po ulici. Při pohledu na tento celkem dech beroucí biják si člověk nemůže nevzpomenout na úvodní scénu z Mafie 1 a nezačít v hlavě srovnávat, kam až ten vývoj dospěl. Prostě paráda. 

,,Normálně dělám pro filmy, komerční projekty a TV, ale je cool, udělat něco na této úrovni pro hip-hop" řekl sám rapper Ice Cube pro online deník NZ Herald

Prý ho text písně napadl při sledování svých synů, jak hrají hry. Inspirace pro verše přišla sledováním onoho příběhu nové Mafie, který měl rapper k dispozici dlouho před vydáním hry, kterou sám označil za zajímavý a inteligentní kus práce. Však posuďte sami.

Mafia 3 vychází 7. října na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: VG247

Diskuze (1) Další článek: Nový gameplay na Dishonored 2 se chlubí hrou za Corva i Emily

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,