Do kina aneb návštěva afghánského kinosálu

Válka zmítající Afghánistánem již prakticky skončila a tak nadešel čas nápravy všeho, co vojáci, letadla i samotní obyvatelé v této dnes již poválečné zemi natropili. Mezi změtí všech úspěchů stavitelů a nových architektonických skvostů však vyniká pouze jedna stavba - nové a vůbec první kino. Ovšem, jak to tak bývá, teroristům se výstřelek západní kultury nezamlouvá.

Hra Do kina! pochází od slovenského tvůrčího týmu Design Studios, který již má za sebou mimo jiné tituly Milionár (o jeho nové upravené verzi jsme psali zde) či tahovou strategii PNF (Past - Now - Future). Jejich nový projekt je opět závanem jiného herního žánru a všechny vývojáře tak nezbývá než pochválit za nápaditost jejich her. Jak se jim však titul Do kina povedl z hlediska grafického a co je podstatné, jak je na tom po stránce hratelnosti?

Příběh jsem již nastínil výše, takže pro zopakování. Ocitáte se v poválečném Afghánistánu, kde však stále nebylo vymýceno všechno zlo v podobě stoupencům hnutí Taliban a mnoha dalších. I stalo se tak jednoho slunečného dne, že se Afghánská metropole vůbec poprvé dočkala stavby kina. Ta je však trnem v oku podobným teroristickým organizacím a tak se jej rozhodnout podminovat. Na vás je, abyste jim v tom zabránili.

 

Řečeno prostě a jednoduše - čeká na vás trocha toho střílení a především pak rychlé pohyby myší, protože afghánští vojáci patří podle všech poznatků mezi nejrychlejší běžce vůbec. Titul Do kina! obsahuje celkem pětici levelů, o jejichž obsahu si můžete přečíst níže. Mě na závěr nezbývá než dodat, že se jedná o vcelku zajímavý titul, s ucházející grafikou a některými originálními prvky. A abych nezapomněl - tvůrci zakomponovali do hry mimo jiné i heslo u každého z levelů a tak se tedy při novém puštění hry nemusíte prokousávat jednotlivými levely až k vámi vybranému a doposud nedokončenému.

LEVEL 1 - Musíte zabít 30 vojáků v časovém limitu 100 sekund.
LEVEL 2 - Máte stejný úkol, počet vojáků však vzrostl na 50.
LEVEL 3 - Čelit nyní musíte 35 vojákům, časový limit 100 sekund. Ale pozor. Pohybují se zde i obyčejní civilisté velmi podobní vojákům
LEVEL 4 - Tentokráte bude vaším soupeřem letadlo, které shazuje bomby na kino. Zničit ho můžete použitím pravého tlačítka.
LEVEL 5 - Znovu máte tu čest s vaším létajícím kolegou, kterého navíc podpoří také z okna vykukující voják.

Související informace (Do kina):
Homepage: http://www.dstudios.host.sk/pages/dokina.htm
Systémové požadavky: Není známo
Výrobce: Design Studios
Velikost: 662 kB

Download: Dstudios.sk

Váš názor Další článek: Nový patch pro Unreal 2: The Awakening

Témata článku: , ,