EA

Do Kolína si zajede taky EA

Nejen vedení Namco Bandai dospělo k názoru, že pátek třnáctého je ideální den pro zveřejnění her, o které se firma podělí na nadcházejícím Gamescomu. Podobně totiž smýšleli také lidé ve společnosti Electronic Arts, kteří ale byli o poznání sdílnější.

Z jejich zprávy se tak můžete dozvědět, že přímo na stánku se EA pochlubí druhým Crysis i Dragon Age, akčním RPG Darkspore, sportovními tituly FIFA 11, FIFA Manager 11 či Need for Speed: Hot Pursuit, střílečkou Medal of Honor, hudebním simulátorem Rock band 3, konzolovou verzí The Sims 3 a v neposlední řadě i MMORPG Star Wars: The Old Republic.

Za zavřenými dveřmi se pak novináři budou moci blíže seznámit s celou řádkou již vyjmenovaných titulů, k nimž ještě přibude Bulletstorm, MMA, nový Harry Potter, The Sims Medieval, případně EA Sports Active 2. V hratelných verzích bude rovněž k dispozici iPhone verze Madden NFL 11 a Monopoly Streets.

Pokud vám to nicméně nestačí, vedení firmy prozradilo, že do Kolína přiveze také spoustu iPad a iPod her, mezi nimiž nebude chybět Mirror's Edge, Need for Speed: Shift, Tetris nebo Red Alert (vše pro iPad), a The Sims 3, FIFA 10 či FIFA World Cup 2010 (vše pro iPod).

Zdroj: CVG

Diskuze (2) Další článek: Objeví se Red Faction na 3DS?

Témata článku: ,