Do Marvel's Avengers míří Black Panther, tvůrci odhalují další obsah

Týmovka z univerza Avengers ještě rozhodně neřekla poslední slovo.

Marvel's Avengers rozhodně nezažívá úplně pozitivní období. Většina hráčů už hru opustila, ale vývojáři se nevzdávají a slibují další a další obsah, vylepšení a novinky. Zatímco čekáme na Spider-Mana, tvůrci nám konečně odhalili další přírůstek do soupisky hrdinů - Black Panthera, který dorazí do hry ještě letos. 

Kromě hrdiny samotného se samozřejmě dočkáme i trocha toho příběhové pozadí, záporáka Klawa, jungle poblíž Wakandy a nových typů nepřátel. Spolu s Black Pantherem byla oznámena i nová časová osa dodatečného obsahu, který nás čeká od jara dál. 

Vše startuje už v týdnu s rozšířením Operation: Hawkeye Future Imperfect, což bude k létu následovat Red Room Takeover a Tachyon Anomaly. V létě pak dorazí Project Omega a Wasteland Patrol. 

Jak vidno, vývojáři se snaží i nadále přidávat do hry nové hrdiny, příběhové mise, výzvy a další novinky. Doufejme, že to pomůže zvednout jinak velmi slibnou týmovku z kolenou a konečně nabídnout superhrdinský zážitek, na který jsme se všichni těšili. 

Zapomínat nesmíme ani na next-gen verzi hry, která je nyní k mání na PS5 a Xbox Series X/S. Ta nabízí podporu pro 4K rozlišení a 60 snímků, stejně jako zrychlené načítání a vylepšený grafický kabátek. 

Váš názor Další článek: Gangsterka Payday dostala datum vydání, ještě si ale počkáme

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,