Do Microsoft Flight Simulatoru po odkladech dorazí expanze s tematikou filmu Top Gun

I několik let po vydání se letecký simulátor Microsoftu rozrůstá. Spolupráce se značkou Top Gun byla oznámena už loni a konečně víme, kdy přijde do hry. Fanoušci na ni nebudou muset čekat dlouho.

Původně měla Top Gun expanze do Microsoft Flight Simulatoru dorazit loni na podzim. Jelikož ale byla premiéra filmového Top Gun: Maverick posunuta, tak se tvůrci rozhodli odložit i s ním spojený herní obsah. Už na něj ale nebudeme muset čekat dlouho. Do hry dorazí zdarma už 25. května

I když už je vydání docela blízko, tak studio Asobo stále neodhalilo veškeré detaily ohledně toho, co od tohoto přídavku máme vlastně očekávat. Jistotou je, že budeme moci usednout za knipl F-18. Jen den po vydání se pak můžete těšit i na zmiňovanou filmovou novinku. V českých kinech byste měli Top Gun: Maverick najít 26. května.

Tím nový obsah pro Flight Simulator pro letošní rok nekončí. Před pár měsíci přišel už osmý World Update, který do hry přidal detailnější Španělsko, Portugalsko a další části Evropy. Dle slov vývojářů by během letošního roku měly přijít ještě minimálně 4 další podobné přírůstky. 

Zdroj: Eurogamer.net

Váš názor Další článek: Mobilní střílečku Call of Duty Mobile si stáhlo přes 650 milionů hráčů. Jste mezi nimi?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,