Do pekla ve stylu. SteelSeries ve spolupráci s Diablem IV připravilo tematickou herní výbavu

Už ve svých začátcích mělo Diablo pověst notorického ničitele myší. Vzhledem k očekáváním a nadšení, které sklízí čtvrtý díl, by mohl nastat podobný scénář i tentokrát. Pro tyto případy si Blizzard ve spolupráci se SteelSeries připravil tematickou řadu hardwaru, která by vás neměla zradit ani během dlouhých nočních seancí porcování démonů.

V Diablo IV edici je tím hlavním myš Aerox 5 Wireless (160€), která díky odlehčenému tělu váží pouze 74 gramů. Na jedno nabití by měla vydržet až 180 hodin, což snad ani ti nejzapálenější hráči Diabla nezvládnou u hry prosedět v jednom kuse. Vhod přijde také 9 programovatelných tlačítek. Abyste při hraní měli pro myš dostatek prostoru, bude se hodit i podložka QcK Heavy XXL (50€). S rozměry 90 x 30 cm patří k těm prostornějším kouskům. 

Trochu zamrzí, že součástí sady není i klávesnice. Místo toho se musíme spokojit se sluchátky Arctis Nova 7 Wireless (220€), která ve své klasické verzi sklízejí velmi dobrá hodnocení. Zvuk s nimi uslyšíte z celých 360° a ke svým zařízením je připojíte přes Bluetooth i přes frekvenci 2,4GHz. Výrobce slibuje, že by na jedno nabití měla vydržet 38 hodin. Ke sluchátkům a myši navíc dostanete do hry trofej Bound Faith. 

SteelSeries_QcKHeavyXXL_DiabloIV.jpgSteelSeries_ArctisNova7Wireless_DiabloIV.jpgSteelSeries_Aerox5Wireless_DiabloIV.jpg

V rámci Diablo IV edice tady máme také pár drobných ozdob. S klávesou Artisan si můžete některou ze svých kláves nahradit 3D podobou démona. Je vyrobena ze slitiny zinku a prodává se pouze 2000 kusů. I přes to, že zpracování vypadá kvalitně, nám cenovka 80€ přijde přestřelená. Podobná drobnost je v sérii také pro ovladače, ale ta z nějakého důvodu není dostupná pro náš trh. 

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Předělávka klasiky Alone in the Dark se nám obšírně představí v rámci páteční prezentace

Témata článku: , , ,