PC | Akce

Do světa GTA4 se chystá Gay Tony

gta4_gay_tony.jpgStudio Rockstar konečně představilo druhé rozšíření vysoko hodnocené pouliční akce Grand Theft Auto 4. Již na konci aktuálního kalendářního roku se tak dočkáme přídavku The Ballad of Gay Tony, jenž, stejně jako ten první, vyjde exkluzivně pro Xbox 360. K jeho hraní bude opět potřeba původní hra a především konto, jež disponuje částkou alespoň 1600 microsoftích bodů (přibližně $20).

Ve hře se pak ujmete role Luise Lopeze, asistenta nekorunovaného krále nočních klubů, Tonyho Prince (alias Gay Tonyho), abyste se pustili do nerovného boje se sebou samým, kdy budete muset dokázat, zda-li vaše loajalita patří vaší rodině, či přátelům, což bude značně stěžovat skutečnost, že si sami budete muset zjistit kdo je falešný, a kdo ne, a především se vyrovnat s faktem, že každý má svou cenu (ehm, tohle je oficiální popis tvůrců).

Mimo to vývojáři prozradili, že mají v plánu uvést na trh kompilaci Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, jež bude obsahovat jak The Lost and Damned, tak The Ballad of Gay Tony, přičemž ale zde přítomné datadisky nebudou ke svému chodu vyžadovat původní hru. Cena tohoto balíčku byla předběžně stanovena na nějakých 40 amerických dolarů.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Rockstar North | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 21. listopadu 2008
Váš názor Další článek: Chystají se další Piráti z Karibiku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,