Do světa Kingdom Come míří modifikace s tématikou Hry o trůny

Do českých lesů v Kingdom Come se chystá první pořádná modifikace.

Kingdom Come: Deliverance se i přes technické potíže a bugy nesmírně daří. Titul přeskočil hranici 1 miliony prodaných kusů a na cestě jsou záplaty, které postupně odstraní většinu problémů ve hře. Nyní nás obšťastnila i nová zpráva, týkající se první pořádné modifikace ke hře. A vydáme se rovnou do světa Hry o trůny.

Modifikace nese název Seven Kingdoms, kterou jsme již měli možnost vidět např. v sérii Total War. Podle tvůrců se ale ve světě Kingdom Come bude vyjímat mnohem více, jelikož jde o věrohodné historické RPG  otevřeným světem, do které bude možné přidat dokonce i příběhovou kampaň, integrovat válečný konflikt dvou znepřátelených stran a zaplnit svět různými interaktivními situacemi, NPC postavami a dalšími zajímavostmi. To ostatně bude vyžadovat velkou fůru času a úsilí, stejně jako finančních prostředků. 

Vzhledem k tomu, že Warhorse je moderům zcela otevřen, by však nemělo jít o velký problém a vše bude záležet pouze na úsilí tvůrců. Modifikace by měla obsahovat všechny důležité frakce ze Hry o trůny včetně Starků, Lannisterů, Tully, Frey, Bracken, Brax, Blackwood a celé řady dalších. 

Hlavním úkolem modifikace bude v zásadě přenést živoucí středověký svět ze hry Kingdom Come a obalit jej reáliemi a atmosférou Hry o trůny. V současné době se tedy pracuje na jednotlivých modelech brnění a čeká se, až vývojářské studio uvolní SDK nástroje. 

Vývoj modifikace můžete sledovat na jejich Twitteru.

 

Diskuze (4) Další článek: Past Cure ve finálním traileru slibuje psychologický thriller

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,