Do Total War: Warhammer se přidá nová frakce Norska

Máte-li rádi vraždění, plenění a uctívání temných bohů, jistě neodoláte novému DLC do Total War: Warhammer. Z chladného severu se do hry přidá frakce Norska.

 

„Daleko na severu mezi Pustinami Chaosu a Mořem Spárů leží Norska. Tento pustý, nehostinný poloostrov na dálném severu Starého světa je domovem divokých válečnických kmenů, které byly zoceleny neúnavnými blizardy, pustou zledovatělou tundrou a monstrózními obyvateli této prokleté země. Jako fanatičtí přisluhovači temných bohů udělají cokoli, aby dokázali svou přirozenou sílu při neúnavném honu na nepřátele, kteří za to stojí, a při divokých nájezdech za účelem územního zisku.“

Takhle zní oficiální popis rasy Norska na Steamu. Jedná se o vskutku udatné bojovníky, kteří do hry táhnou s touhou zabít vše, co se hýbe a vyplenit každou vesnici a každé město, které neodolá jejich náporu. A pak vše obětovat temným bohům. Ostatně, kdo by se jim vůbec postavil do cesty, když je vedou Wulfrik Poutník, vůdce frakce Norsky, nebo Throgg, král trollů a vůdce frakce Zimní zub.

V roli nové frakce bude vaším cílem vybrat si jednoho ze čtyř temných bohů a slíbit mu svou oddanost. Tu budete prokazovat například zničením města a nahrazením ruin za monolit. Má to ale jeden háček. Ostatní bohové se začnou cítit odmítnuti a pošlou na vás své nejlepší šampiony. Když ty porazíte, jste vítězi hry.

DLC obohatí hru o nové jednotky a umožní vám si za Norsky užít různé vedlejší aktivity, nové jednotky či ledovou magii. Pokud vás zajímá podrobný popis DLC, doporučujeme vám podívat se na Steam, kde je vše detailně popsáno a navíc v češtině. Datum vydání je stanoveno na 10. srpna.

total_war_1.jpgtotal_war_2.jpgtotal_war_3.jpg

Důležité je hlavně upozornit na detaily ohledně koupě. DLC normálně stojí na Steamu 10 euro, ale nyní je do 10. srpna v 10% slevě, takže vás vyjde ještě o dolar levněji. SEGA však přišla s velmi zajímavou nabídkou. DLC dostanete zdarma, pokud si předobjednáte nebo koupíte týden po vydání (28. září) nadcházející Total War: Warhammer II. Na Steamu momentálně stojí 60 euro.

Váš názor Další článek: Finální sezóna herních The Walking Dead se plánuje na příští rok

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,