Dobro a zlo v třetí epizodě Star Wars

Poslední díl z populární ságy George Lucase, Star Wars: Pomsta Sithů, se nezadržitelně blíží ke svému prvnímu představení na filmových plátnech. Stane se tak 19. května, avšak ještě před tímto dnem D a hodinou H, budeme moci do děje třetí epizody maličko nakouknout. Bylo by bláhové si myslet, že vývojářské studio Lucasarts by tuto událost zaspalo, a tak se 5. května můžeme těšit na další herní adaptaci filmových Hvězdných Válek.

SW Episode3: Revenge of the Sith bude third-person akce sledující dva hlavní protagonisty děje - Anakina Skywalkera a Obi-Wan Kenobiho. Za ostrých záblesků světelných mečů si postupně osvojíte jak temné Síly Anakina Skywalkera, coby budoucího Dartha Vadera (ach ne, já to prozradil!), tak i umění Obi-Wan Kenobiho, jenž svých schopností využívá spíše defensivně a k ovládnutí mysli protivníka.

  

PS2 verze

Na svých dobrodružstvích zavítáte do zcela nových a dosud neviděných lokací, které vás podle autorů "připraví" na velkolepé prostředí ve filmu. Realizační tým také spolupracuje s proslulým Nickem Gillardem, vedoucím filmových kaskadérů, což se pozitivně odrazí na bojové choreografii ve hře. Připravte se tak na vzrušující souboje světelných mečů s pohyby převzatými z filmu a s ohromujícími částicovými efekty.

O slovech vývojářů se můžete přesvědčit v naší galerii, kam jsme zařadili obrázky jak z konzole Xbox tak z PS2. Co myslíte, je Xbox verze o tolik graficky hezčí než ta z krabičky od Sony? Pro PC zatím titul nebyl oznámen; Lucasarts zřejmě sází na jistotu komerčního úspěchu. Otázkou je, zda to PC hráče vůbec mrzí...

  

A takto vypadá Xbox

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (3) Další článek: Věkové označení her - nutnost, nebo zbytečné zlo?

Témata článku: , , , , ,