Dočkáme se Fable 2 již na konci května?

Zahraniční internetový obchod Play.com se postaral o skutečné pozdvižení. Na svých stránkách totiž uveřejnil, že bude mít Fable dvě na skladě již 30. května, kdy jej bude možno zakoupit za v přepočtu necelých třináct stovek (doporučená prodejní cena je přitom ještě o pár stovek výš). V současné době tak fandové po celém světě netrpělivě očekávají jakékoliv vyjádření ze strany vydavatele, jehož slovo bude v tomto případě směrodatné.

Black & White, The Movies, Fable: dítka Petera Molyneuxe sbírající vysoká hodnocení, přesto ale nevydělávající bambiliony. Každý hráč by ale dle mého názoru měl být rád za tyto osobité, originální a inovativní tituly, díky nimž si stále můžeme říct, že herní průmysl nevyčerpal všechny nápady. Ovšem původní Fable sám o sobě v některých ohledech nebyl tak báječný, sám Molyneux se stal předmětem posměšků za mnoho nesplněných slibů.

V pokračování chce ale Peter Molyneux všechny své původní sliby nejen splnit, ale dalece překonat. Vaše činy mají mít ohromný dopad na herní svět, měli byste mít možnost koupit si cokoli, na co ve hře narazíte, založit si rodinu (či tomu naopak zabránit) a dělat spoustu více či méně zbytečných věcí. Prezentace na E3 se ale nezaměřila na ukázku výsledku páně Molyneuxovy megalomanie, ale byla mnohem prostší: v podstatě stačilo jedno tlačítko ovladače a viděli jsme jednu malou revoluci. Více v našem preview.

Související informace (Fable 2):
Platforma: Xbox 360
Žánr: RPG
Výrobce: Lionhead Studio (
http://www.lionhead.com/)
Vydavatel: Microsoft Game Studios (
http://www.microsoft.com/games/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2008

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Prey 2 oficiálně

Témata článku: , , , ,