Dočkáme se více her ze světa de Blob?

Podle zákulisních informací, se v THQ rozhodli rozšířit universum své barvící hry – de Blob a věnovat se jejímu pokračování. Hra, jakožto 3rd titul, na Wii totiž slavila nevídaný úspěch. 3rd party titulů na Wii je hodně, ale kvalitních a se skvělou hratelností je nedostatek. 

deBlob_Wii_074.jpgdeBlob_Wii_075.jpg

Čísla také hovoří jasně – jen v USA se prodalo hry přes 230 000 kusů od loňského podzimu, což je o celých 80 000 jednotek víc, než Wario Lan: Shake It, což je titul pocházející přímo ze stáje Nintenda. Proto THQ chce evidentně z univerza de Blob dostat maximum. Tento humorný a nádherně barevný svět má tedy velký potenciál. Na Wii předvedl kupodivu i nádherné technické podání, takže je vidět, že to jde, když se chce.

deBlob_Wii_077.jpgdeBlob_Wii_078.jpg

 „Samozřejmě jsme potěšeni celosvětovými prodeji hry de Blob,“ prohlašuje mluvčí THQ. „Je to skvělá a zábavná série a již nyní můžu s klidem říci, že se můžete těšit na více her ze světa de Blob,“ dodává. Konečně se tedy snad můžeme těšit na kvalitní Wii tituly od externích vývojářů. Další dění okolo de Blob sledujeme tedy s nadšením.

Zdroj: Videogamer
Váš názor Další článek: Galerie: Tom Clancy’s H.A.W.X.

Témata článku: , , , , ,