Dokážete se ubránit sovětské přesile?

V nejbližší době se na pulty obchodů dostane zbrusu nový počin od tvůrců Pacific Storm. Titul ponese název 9th Company: Roots of Terror, přičemž děj pro tentokrát opustil od druhé světové války. Pěkně zblízka se zde budete moci podívat do nitra sovětské vojenské mise v Afghánistánu na konci osmdesátých let minulého století. Umete se třiceti devíti přeživších vojáků z 345. pluku Guards Airborne Regiment a pokusíte se vyzrát na mnoho násobnou převahu lépe vycvičených i vybavených Sovětů.

9thCompany_RoT_060.jpg 9thCompany_RoT_061.jpg

Vaše početná nevýhoda se také stane důvodem, proč bude třeba velmi pečlivě a složitě plánovat veškerý postup misemi. K dispozici dostanete jak operační, tak taktickou mapu.
Ty mají mít nelineární strukturu, což nezvyšuje pouze počet možných postup, ale i znovuhratelnost. Zároveň si však budete muset dávat pozor na to, aby ukazatel morálky vašich svěřenců neklesl příliš nízko, protože v tom případě z nich jen těžko získáte nejlepší výkon.

9thCompany_RoT_062.jpg 9thCompany_RoT_063.jpg

Tvůrci z Lesta Studios se chlubí trojrozměrným grafickým kabátkem a zejména pak fyzikálním enginem, jenž se o slovo přihlásí u efektivního ničení mechanizovaných jednotek nebo budov.

9thCompany_RoT_064.jpg 9thCompany_RoT_065.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | Strategická akce
Výrobce: Lesta Studios
Váš názor Další článek: Modifikační koutek - rozšířené GTA:SA

Témata článku: , , , ,