Dokument God of War: Raising Kratos se zaměří na přerod série

Vývojáři překopali koncept God of War od základů a nyní budeme moci nahlédnout pod pokličku komplikovaného procesu.

Změnit sérii God of War a vnést jí svěží vítr do plachet. Vskutku herkulovský úkol dostal Cory Barlog a jeho tým. Pět let vývoje ale přineslo své ovoce a změna sérii prospěla tak, jako málokteré značce ve světě počítačových her. Celý příběh vývoje a proces změny charakteru Krata i celé hry si teď budeme moci užít v novém dokumentu, který dorazí na Youtube kanál Playstationu již brzy. 

V hlavní roli zřejmě bude vedoucí vývojářského týmu Cory Barlog. Jeho vize, jak na Kratovi zapracovat a udělat z něj ještě větší ikonu herního světa. Tvůrci dokumentu slibují mnohem více než jenom klasické "Making of" a už trailer na dokument vzbuzuje dojem, že svým slovům dostojí.

Oznámení dokumentu také udělalo definitivní tečku za spekulacemi, že by se na narozeniny loňského God of War mohl objevit první střípek z pokračování severské výpravy. Vývojáři totiž slíbili narozeninové oznámení zajímavé novinky a internetoví diskutéři se předháněli ve spekulacích a vymýšlení, o co by mohlo jít. Chystáte se na nový dokument podívat?

Váš názor Další článek: Ninja Gaiden 2 si nově zahrajete ve zpětné kompatibilitě i na Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,