Domácí mazlíčci v bytě

Včera jsme vás informovali o vydání nového datadisku k The Sims 2, v němž se Simíci přestěhovali z velkých domků do stísněných bytových prostor. Na Nintendo DS se řítí také jeden datadisk, také se bude odehrávat v bytě, ale podstatnou roli si v něm střihnou domácí mazlíčci. The Sims 2 Apartment Pets je v podstatě skloubení dvou expanzí do jedné.

Nicméně jak asi víte, chovat nějaké to zvířátko, byť malinké, v bytě není legrace. A lehké to nebude ani ve virtuálním světě. Na výběr dostanete hned několik mazlíčků, například kočky, psy, křečky a jim podobné, ptáky i nepříliš oblíbené hady (co se asi stane, když vám k sousedům uteče anakonda?). Vy se musíte starat o jejich blaho, což obnáší pravidelné procházky, krmení a podobné činnosti.

Hlavní je, aby vaši miláčci byli spokojení, zdraví a veselí. Za vydělané simeleony tak nebudete utrácet za bytové dekorace, ale za všemožné zvířecí doplňky obsahující i slušivé oblečky do každého počasí. K ranní budete využívat dotykovou obrazovku se stylusem. To se hodí především při hraní různých miniher, které když splníte, tak se vám odemknou nové předměty, jak pro Simíky, tak pro zvířátka.

sims2apndsscrnbirdboogie_1.jpg sims2apndsscrndogplay_1.jpg
sims2apndsscrndresscat_1.jpg sims2apndsscrnsims_1.jpg
sims2apndsscrnsnakecharm_1.jpg

Zdroj: TZ
Dostupné pro: 3DS
Žánr: Simulátory | Simulace života
Výrobce: EA Games
Váš názor Další článek: Dřívější vstup do WAR Online pro předplatitele

Témata článku: , , , ,