Doom 64 přinese zcela novou epizodu a poběží až v 1000 FPS

Legendární Doom 64 se zanedlouho konečně dostane oficiálně i na aktuální platformy. Kromě původního obsahu přinese ale i něco navíc.

V minulém roce bylo oznámeno, že spolu s novým Doom Eternal, vyjde i Doom 64 pro PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Po 23 letech si ho tedy budeme moci oficiálně zahrát i na jiných platformách, než je Nintendo 64. Nyní jsme se dozvěděli, že v nově vydané verzi najdeme jednu kapitolu navíc.

Nová část se prý bude odehrávat krátce po závěru původní kampaně. Zahrnuje jak nové mapy, tak dlouhé chvíle masakrovaní démonů. Na konci prý potěší hlavně fanoušky, kteří mají rádi lore série Doom. 

Kromě obsahu bude mít Doom 64, kterého portovaly Nightdive Studios, i několik dalších vylepšení. Vývojáři slibují, že půjde o důstojný návrat a pokud bude mít hráč dobrou sestavu, může hru rozjet až na 1000 FPS. Sice to ani s těmi nejlepšími monitory dnešní doby nevyužijete, ale alespoň se mají tvůrci čím chlubit.

Doom 64 vyjde společně s Doom Eternal už 20. března na všechny výše zmíněné platformy. Pokud máte nového Dooma předobjednaného, dostanete 64 zdarma jako bonus.

Váš názor Další článek: Japonské herní společnosti měly na burze nejhorší den za posledních 10 let

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,