DOOM Eternal je brutálně skvělou ukázkou, jak oživit kultovní značku

Masakr v Doom Eternal nebere konce a vy můžete být jeho součástí i v cizí kampani.

Doom Eternal bude přímý sequel k veleúspěšnému Doomu z roku 2016 a přinese několik zásadních novinek. Ne však natolik zásadních, aby vás připravil o některou z věcí, které na Doomu všichni milují. Stále budete střílet, nechávat vybuchovat, trhat a rozervávat nepřátele. Čekají vás staří známí démoni i nováčci. Všichni připraveni zemřít.

Čeká nás pořádná dávka vychytávek a vylepšení vašeho arzenálu, která z vás udělá ještě sebejistějšího a neohroženého deratizéra pekelného prostředí. Ať už vás lákají plamenomety na rameni, výsuvné čepele, nebo jiné způsoby plenění pekelných lokací, budete určitě spokojení. Vaše postava bude vražednější než kdy předtím a dostane i nový přitahovací hák, díky kterému se z boje na dálku může stát pěstní souboj během zlomku vteřiny. 

Pokud vám nestačí výzva v podobě AI nepřátel a chtěli byste si z kampaně udělat opravdu nepředvídatelný boj o přežití na každém kroku, můžete nově povolit, aby se do vašeho příběhového zážitku vmísili další hráči. Ti budou ovládat démony a snažit se vás poslat kamkoliv jen můžete z takového místa po smrti jít. A nebo se právě vy můžete stát jedním z těch, kdo se vydá na hon Doom Slayera klidně i v partě.

Díky id Tech 7 navíc vypadají všechny oblasti i nepřátelé naprosto skvěle a můžete se tak těšit na to, že se vám bude zdát, jako kdybyste sami byli v horoucím pekle.

Doom Eternal vyjde na PC, PS4, Xboxu One a také na Nintendo Switch. Datum zatím neznáme, ale dříve než v průběhu příštího roku se ale nejspíš nedočkáme. 

Diskuze (2) Další článek: Red Dead Redemption 2 vypadá jako dokonalá westernovka od Tarantina

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,