DOOM mění režiséra, natáčení v ČR není ohroženo

Jak jsme vás nedávno informovali, hluché období, při kterém se pouze měnili vlastníci práv na film podle hry DOOM, je u konce. Snímek na motivy jedné z nejlegendárnějších počítačových her se bude točit ještě letos na podzim a stane se tak v České republice, konkrétně v barrandovských ateliérech.

Ještě než se rozběhlo, potkala vydavatelskou společnost nepříjemná událost - nepohodla se s režisérem projektu, jímž měl být v Holywoodu neznámý End McCallion. Oficiální důvod rozchodu zní sice "osobní neshody", komentátoři se ale shodují, že se jedná o formální označení vyhození. Novým režisérem by měl být Andrzej Bartkowiak, který má za sebou kousky jako Romeo musí zemřít, Od kolébky do hrobu, Lovec policajtů. Na FilmPubu o něm tvrdí, že se jedná o řemeslně zdatného režiséra, který však pravděpodobně nepřekvapí ani v pozitivím ani negativním smyslu. Uvidíme, jelikož o žádném posunutí v souvislosti se změnou "šéfa" se oficiální zdroje nezmiňují, mělo by se peklo objevit na Barrandově již v říjnu.

  

Zápletka filmu:

Děj filmu DOOM odehrává v budoucnosti na planetě Olduvai, kde ve vesmírné stanici vědci provádějí vojenský tajný výzkum. Vymkne se jim však z rukou a otevře brány pekel. Stanice i jejich životy jsou v ohrožení. Lidé musejí podstoupit boj s démony z jiných dimenzí. V hlavní roli se představí mistr wrestlingu Dwayne Johnson, známý pod přezdívkou The Rock.

Přečtěte si:

Recenzi nedávno dokončeného třetího dílu hry najdete zde a pořídíte si ji se slevou v obchodě Doupě na Vltavě.

Zdroj: FilmPub

 

Diskuze (41) Další článek: SW: KOTOR 2: Sith Lords ještě letos (na Xboxu)

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,