Dost bylo zombíků: Čtvrté DLC k Call of Duty 3 uzavírá dlouhou ságu oživlých mrtvol

V posledním datadisku k Call of Duty 3 s názvem Salvation řekne hráčům sbohem dlouho trvající zombie mod.

V novém a posledním DLC ke hře Call of Duty 3 se naposledy vydáme do světa zamořeného zombíky. Tentokrát s novými postavami, zbraněmi a mapami. Zároveň nás čeká osvěžení v podobě nových herních mechanik a mnohého dalšího. V dalším díle Call of Duty: Infinite Warfare pak tuto pecku čekat už nelze, takže je nutno užívat, dokud je ještě co.

V rámci čtyř nových map si hráči projdou posledním dílem, dnes už poměrně známé série příběhů, které zakončuje ten s názvem Revelations.

Na PS4 vyjde 4. září a na PC potom o měsíc později. Nové mapy se mohou pochlubit vybroušeným grafickým designem a rozmanitou stylizací. Nazývat se budou Outlaw, Citadel, Rupture a Micro.

Kromě nich se budeme moct dočkat také vylepšených soubojů a nepřátel např. nová zbraň v podobě skleničky s malou chobotničkou, která umí být pěkně vražedná. Milé a potěší to, když vidíte, jak se na vás valí hordy zombáků. 

Představí se i hrdinové se svým osobitým stylem a designem. Každý si tedy vybere toho svého. Jmenují se Dempsey, Takeo, Richtofen a Nikolaj.

Více se ale na věc podíváme za pár dní.

zdroj: EuroGamer, PCGamer

Váš názor Další článek: Poláci oznámili datum vydání Shadow Warrior 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,