Doupě 11 – Souboj titánů: King Kong vs. Quake 4

Pokud jste si ještě nestihli přečíst celé říjnové Doupě a dostatečně si užít zuřivé závody R.C.Cars, měli byste tak co nejrychleji učinit. Už v úterý 1. listopadu totiž vychází další číslo Doupěte.

  

Zuřivou bitvu o to, která hra se stane hitem listopadového Doupěte, velice dobře dokumentují jeho obálky. Nakonec to zůstalo nerozhodně, jedenácté vydání tak zanedlouho najdete na stáncích jak s vizáží King Konga, tak ověnčené charakteristickým logem legendárního Quaka. Nejen pod recenzemi obou titulů najdete vysoké hodnocení. Hráčské choutky redaktorů uspokojily i například Age of Empires 3, Serious Sam 2 nebo vynálezce nového žánru - Fahrenheit.

Konzolová sekce se zaměřila na dvouobrazovkový zázrak Nintendo DS a jeho největší hit Nintendogs. Ke slovu se dostaly ale také hity jako Killer 7 nebo Burnout: Revenge. Před Vánocemi poněkud absentující RPG vyvažujeme hned dvojicí preview zaměřených na tento žánr - dali jsme dohromady vše, co víme o Gothicu 3 a také nezapomněli na evropské vydání Xenoságy 2 pro PS2.

Doupě - jediný magazín všech hráčů

Tématem čísla je UFO, X-COM a jeho předchůdci i následovníci. U příležitosti vydání nejnovějšího nepřímého pokračování UFO: Aftermath (recenzi mimochodem také najdete uvnitř čísla) se neškodí dozvědět se něco více o jeho pozadí a počátcích slavné ságy.

Doupě (ve třech obvyklých verzích - bez přílohy, s 3 CD a s DVD) vyjde jako obvykle v úterý 1. listopadu, předplatitelé jej dostanou do schránek o den dříve.

Zdroj: Vlastní

Diskuze (4) Další článek: Dvojice demoverzí na víkend

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,