Doupě 12: Nejen Korea a vánoční speciály

Prosincové číslo časopisu Doupě je plné vánočních dárků. Nejde přitom jen o plnou hru Korea: Forgotten Conflict alias "Commandos v lepší grafice a v češtině". Těšit se můžete na bonusových 116 stran, vánoční speciály, které vám poradí kde levně sehnat hry či hardware anebo také unikátní odhalení tajemství úspěchu českých vývojářů.
Kapitoly článku

Vánoce jsou každým rokem rájem pro hráče. Vychází nejvíce her, nejvíce hitů, na které se mnohdy čekalo celý rok. Nemohli jsme vás samozřejmě o takovou nadílku ochudit a nechtěli jsme nikde šetřit, a tak je vánoční Doupátko tlustší než obvykle - na 116 stranách ale najdete recenze všech zajímavých titulů letošní sezóny, pohled na očekávané hry dalších let, vánoční speciály, které vám poradí, jak levně pořídit hru či počítač (ne)jen pod stromeček, a mnoho dalšího. Dvanácté Doupě s plnou hrou Korea Forgotten Conflict vychází právě dnes, 9. prosince, za skvělou cenu 39/99 Kč.

V časopise také najdete několik indicií o tom, jak bude vypadat Doupě v novém roce. Těšte se na 116 stran, lepenou vazbu, nový design, další zajímavé rubriky a také plnohodnotnou plnou hru ZDARMA. Cena však zůstane stále skvělá - 39 Kč bez přílohy, 99 Kč s DVD nebo 3 CD. Nejlepší zpráva nakonec - pokud si pospíšíte a předplatíte si Doupě do konce roku, zaplatíte starou cenu (499 Kč na rok).

Doupě s 9GB DVD a plnou hrou za 45 Kč?
Poslední možnost bezkonkurenční nabídky
předplatného

Ženy, pivo a… hry?

Téma čísla: Čeští vývojáři

Vývozním artiklem České republiky nejsou jen krásné dívky, moderní škodovky nebo soudky piva. Čím dál častěji dobývají svět i české hry. Proč jsou čeští vývojáři tak úspěšní? Kolik se prodalo nejznámějších tuzemských her ve světě? Vše vám prozradíme v poněkud nacionálněji pojatém tématu čísla.

 


Preview: Heroes of Might and Magic 5

Legenda tahových strategií se zánikem 3DO nezemřela. Pátý díl se vyrábí v dílnách jejího kdysi největšího konkurenta - ruských Nival Interactive. Půjde o důstojného nástupce série? Budeme i s HOMAM ve 3D chodit spát, "hned jak dohrajeme tuhle mapu"?

 


Recenze: Civilizace 4 - stále nejlepší

Jen se přiznejte. Také vám zešedivělo pár desítek vlasů, když jste se dozvěděli, že nová Civilizace bude ve 3D? Rozhodně jste nebyli sami. Obavy ale byly zbytečné. Třetí rozměr sice přidal komplexnímu simulátoru dějin na hardwarové náročnosti, lehce inovovaný koncept je však stále chytlavý jako dřív.

 


Vánoční nášup

Recenze aktuálních hitů

Doupě 12 je recenzemi doslova nabité. Mezi dalšími jsme zhodnotili Call of Duty 2, Need for Speed: Most Wanted, Matrix: Path of Neo, The Movies, SW: Battlefront 2 nebo slovenský Knights of The Temple 2.

  

 

Pecky za pár korun!

Kupovali byste si mnohem víc her, kdyby nestály dva tisíce? Ale ony nestojí - musíte jen dobře hledat! Abyste to neměli tak těžké, rozjeli jsme velkou pátrací akci a shromáždili všechny zajímavé hry, jejichž cena se pohybuje okolo 300 Kč. Na vás už zbývá si jen vybrat…

 

 

Kompletní průvodce nákupem hardwaru

Plánujete si pořídit nový počítač nebo jen upgradovat starý a nechcete zbytečně utratit moc peněz za předražené komponenty? Ponořte se do hlubin našeho monstrózního hardwarového rádce. Odborníci z nejpovolanějších, kolegové z Computeru, vám doporučí, jak sestavit nejlepší počítač za nejmenší cenu. Včetně grafů a tabulek!

 


Xbox 360: jaký je?

Xbox 360 je na světě. S čím se vydal dobývat nově otevřený svět her nové generace? Jaké jsou první dojmy hráčů? Co se v zaoblené skříňce od Microsoftu skrývá? Povíme vám ve velkém preview věnovaném první z nových domácí konzolí.

 

DVD, 3CD: Korea: Forgotten Conflict - Hezčí Commandos v češtině

Máte rádi Commandos? A co takhle Commandos v lepší grafice? A v češtině? S originálním zasazením do korejské války? Přesně tam vás totiž česká strategie Korea: Forgotten Conflict zavede. Kromě plné hry na DVD či 3CD příloze najdete také tradiční nášup demoverzí (včetně Need for Speed: Most Wanted), trailerů, screenshotů anebo třeba bonusových materiálů.

Příště: Doupě v novém: 116 stran, lepená vazba,
nová grafika, plná hra - už 17. ledna!

Témata článku: , , , , ,