Doupě 13: 116 stran, nový design, 2 hry ZDARMA

Nový design, 116 stran, lepená vazba, značně vylepšené rubriky i uspořádání časopisu. Tři varianty, dvě plné hry a jeden až po strop nadupaný časopis. Vítejte v Doupěti roku 2006, vítejte v jediném českém magazínu, který patří všem hráčům.
Kapitoly článku

Třináctka by měla být zbavena pověry o nešťastném čísle. A třinácté Doupě je jedním z těch, které jí v tom pomůžou. Do nového roku totiž vykračuje vylepšené po všech směrech… Oblíbené věci zůstaly, jiné byly inovovány a nové vznikly. Doupě je tlustší - má 116 stran, je krásnější (má lepenou vazbu a lepší obálku), má lepší výbavu (plnou hru v každém čísle). A hlavně a především - inovací prošel obsah.


Nové Doupě konečně dovádí k dokonalosti myšlenku magazínu všech hráčů, a stává se tak jediným českým časopisem, který spojuje všechny hráče, nezávisle na jejich oblíbené platformě. Konzole se stejně svými funkcemi počítačům přibližují (což platí i naopak) a většina očekávaných titulů směřuje na většinu platforem. Budeme rozlišovat hry podle kvality, nikoli podle herního přístroje. A kvalitnější kousky si zaslouží odpovídající prostor, jenž díky 116 stranám opravdu dostanou.


Nové Doupě: Předplaťte si jej a získejte hru zdarma!


Nepůjde přitom jen o hypermoderní tituly - mezi hráče nepatří jen fanoušci aktuálních grafických efektů zastarávajících rychlostí nabuzené komety, ale také ti, kteří se rádi vracejí ke svým oblíbeným hitům z minulosti. Doupě je opravdu magazín všech hráčů a přináší informace i o starších hrách a připomíná tituly, které pobaví i dnes.

Dost o změnách, je na čase si nové Doupátko představit na konkrétním obsahu.

Lednové Doupě

– moderní magazín všech hráčů –
– 116 stran –
– nová grafika –
– 2 plné hry ZDARMA (Kreed a SWINE) –
– lepená vazba –
– originální rubriky a novinky –

 

Novinky: nejen grafika

Pochopitelně hlavní změnou celého časopisu je kompletně nová grafika. Kromě stylovějšího designu ale třinácté Doupě oživuje povídání o představovaných titulech o další zajímavé rubriky. Výběry nejočekávanějších her, ankety, krátké zprávy anebo třeba jízdní řád, v němž se dozvíte na co se po herní stránce v následujících dnech a týdnech připravit.

   

 

Vše o Xboxu 360 - velký speciál!

Dříve než se k novinkám dostanete vás ale svým designem určitě zaujme nová herní konzole od Microsoftu. Start nové platformy máme za námi - co nám přinesl? Přinášíme recenze všech hitů Xboxu 360 i přístroje samotného. Nechybí ani nejočekávanější hry tohoto roku.

 


Jako na Divokém západě!

Nově vzniklá sekce Loading  vám každý měsíc představí desítky zajímavých a značným potencionálem nadaných her. Třinácté Doupě se podívalo například na LOTR: Battle for Middle-Earth 2, Desperados 2, Gears of War či Dungeons and Dragons Online. Vyplatí se těšit na tyto hry?

¨


Téma - Zničí nás rok 2006?

Co nás čeká a nemine? Čemu se raději vyhnout a co naopak v roce 2006 vyhledávat? Jaké hry by měly psát další kapitolu bohaté herní historie? Zničí nás svou realistickou grafikou, úžasnými efekty a dovedou k dehydrataci, demobilizaci a spánkovému deficitu? Možnou odpověď nabídne téma čísla.

 


Recenze: Prince of Persia 3

Pohádkový, nemilosrdný a nyní? Trošku od obou. Řeč je pochopitelně o novodobé reinkarnaci perského prince, který si svými akrobatickými skoky vysloužil neoficiální titul krále recenzí. Nebo jen prince? Přečtěte si recenzi, dozvíte se víc!

 

Recenze: Stubbs the Zombie - slizké překvapení

Jako blesk z čistého nebe? Nebo spíše jako zombie z podřimujícího hřbitova? Ať už vstup zombie Stubbse na herní scénu označíte jakkoliv, výkřiky jako překvapení, nečekaná zábava, originální akce budou padat velice často. Stubbs je zkrátka zábavou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník originálních a vtipných herních námětů.

 


Recenze: Shadow of Colossus - nepravidelná dávka japonských EMOCÍ

Málokterá hra se dá srovnávat svým pojetí s ICO. Vlastně jenom jedna - Shadow of Colossus, jeho nepřímé pokračování. Emocemi nabitý titul neexceluje jen dojmy, které ve vás vyvolá, ale také grafickou podívanou, překonávající vše, co byste od konzole "staré generace" čekali.

 


Bonus Zone - pro ty, co chtějí víc

Herní časopis by neměly tvořit jen novinky, preview a recenze. Proto má Doupě Bonus Zone - čtvrtinu časopisu s podtitulem "pro ty, co chtějí víc". Rozhovory ze zákulisí, pohledy do minulosti her, zajímavé herní mody a přídavky zadarmo, freewarové hry či učebnici 21. století - Začínáme hrát. To vše najdete jen v Bonus Zone.

 

Hardware: ATI útočí na PC i konzole!

nVidia v loňském roce opanovala pole grafických akcelerátorů povedenou řadou 6XXX. ATI letos vrací úder. Nejen na PC, ale také prostřednictvím konzolí nové generace. Xbox 360 je tu a v jeho nitru bije srdce ATI. Jaká je nová generace čipů od ATI? Jak dopadla v našich testech?

 


Přehledné sekce

Nevytvořili jsme jen bezmyšlenkovitě větší Doupě, více stran pochopitelně ohrožuje přehlednost časopisu. Proto jsme jej rozdělili do lehce čtyř lehce pochopitelných sekcí. Každá přitom disponuje vlastním obsahem a úvodníkem, které vám usnadní orientaci v celém magazínu.


3 CD × 9GB DVD - 2 plné hry zdarma!

Měl ambice překonat DOOM 3. Vyšel však o rok dřív. Ruský Kreed je kvalitní střílečkou, která si v Doupěti vysloužila hodnocení 8,5. Proč? Díky její přítomnosti na CD/DVD příloze to můžete zjistit sami! Druhou plnou hrou je skvělá, vtipná a taktická strategie SWINE. Na CD i DVD toho najdete mnohem více. Podrobný obsah médií se nachází v druhé kapitole článku.

Nezapomeňte: Únorové Doupě vychází 14. února!

Témata článku: , , , , , , , , ,