Doupě 15 - Arcanum a neuvěřitelných 34 recenzí!

Číslo až po vrch nabité recenzemi. Godfather, SW: Empire at War, Battle for Middle-Earth 2, TOCA Race Driver 3, Black či 24: The Game. Následovník Falloutu - RPG Arcanum coby plná hra (v češtině). Březnové Doupě je opravdu nabité. A to ještě nebyla řeč třeba o exkluzivních odhaleních českých novinek.
Kapitoly článku

Zatímco v minulém čísle byl počet vyšlých titulů v mnoha žánrech roven nule, na nabídku z března se bude vzpomínat ještě dlouho. Dlouhá řada kvalitních, očekávaných a mnohdy překvapujících titulů připomněla redakci vánoční sezónu. Na rozdíl od ní ale nezůstali vydavatelé pozadu ani v ohlašování novinek, z čehož samozřejmě těží březnové Doupě, které tak přetéká informacemi ve všech směrech a sekcích. Už hodně dlouho jsme neměli tolik problémů se vtěsnáním všech zajímavých hitů na stránky časopisu.

   

Ať už začnete z kterékoli části, všude na vás čeká bohatý obsah. Loading? Exkluzivní představení novinek z UFO: Afterlight, Armed Assault a Aplha Prime. Máte kosmopolitnějšího ducha? Co říkáte na duo velkých preview o Splinter Cell: Double Agent nebo Spellforce 2? Recenze - to je zejména souboj strategických titánů SW: Empire at War a LOTR: Battle for Middle-Earth 2, které překvapivě předstihl nenápadný, o to však chytlavější Galactic Civilizations 2. Ale nezahálely ani ostatní žánry, natožpak další sekce časopisu. Přesvědčete se sami!

Předplaťte si Doupě a získejte hru zcela zdarma!

Střípky z Doupěte 15

Představení českých trháků - nejnovější informace přímo od autorů!

Březen byl pro redakci Doupěte plný návštěv a pobíhání. Jen tak jsme vám totiž mohli přinést nejčerstvější informace o připravovaných českých hrách, které jsme si rovněž sami vyzkoušeli. Jaký nakonec bude Armed Assault, co činí Alpha Prime zajímavým, proč se těšit na UFO: Afterlight? Vše se dozvíte ve velkém seriálu preview!

 


Splinter Cell: Double Agent - tak trochu jiný Sam Fisher

Když svět poprvé obletěly záběry proslulého agenta Sama Fishera v křiklavém vězeňském oblečku, vypadalo to, že se v Ubisoftu zbláznili. Později uvolněné informace uvedly vše na pravou míru - Sam nesešel ze správné cesty, pouze se musí dostat do nitra mafiánské organizace, kam se s kravatou a vizitkou od amerických tajných služeb většinou nechodí. Zvláštní nebude jen úvod hry, ale i průběh misí, přibudou morální dilemata a mnoho dalšího. Všechny důvody, proč se na nový Splinter Cell těšit, se dozvíte z velkého preview.

 


Těšíme se

Kromě Sama jsme se podívali na zoubek dalším očekávaným hitům. Co můžeme čekat od druhého dílu hybridní RTS/RPG Spellforce? Která hra zváží nejlépe váš mozek? Proč se všichni těší na nový díl Zeldy? I to se dozvíte v sekci Loading.

 


Morbidní téma čísla

Téma čísla je tentokrát prosté a přitom provokativní zároveň. Nabízíme vám návod. Ne však ledajaký. Všichni vám poradí, jak být úspěšný, jak se správně usmívat při pracovním pohovoru, jak dostat šéfa do postele… málokdo se ale odváží odhalit, jak ji nejlépe zabít.  Jak zabít hru - to je revoluční téma patnáctého Doupěte.

 

Zúčtování - Co říkáte na nové Doupě?

Zúčastněte se naší velké ankety a vyhrajte jednu z mnoha cen!

Recenze, spousta recenzí

Můžete nadávat, že hry už nejsou, co bývaly, že teď už je to o něčem jiném a že vychází samé komerční braky. Nevybrat si mezi velkou nabídkou březnového Doupěte je ale těžké. Chcete závan starých časů? Vyberte si hardcore strategii Galactic Civilizations 2. Je libo staré dobré Hvězdné války ve vesmírném Empire at War? Nebo máte raději moderní filmy a LOTR: Battle for Middle-Earth 2? A co Godfather ve stylu GTA? Anebo nový Tony Hawk, TOCA Race Driver 3 či budovatelský Tycoon City. Nelžeme vám, v březnovém Doupěti se skrývá opravdu lákavý mix všech chutí a vůní.

   

¨


Což platí i o konzolové sekci, jíž vévodí akční dvojka Black a 24: The Game.

 


Slyšte dobré rady!

I když Bonus Zone je plná zajímavých článků a seriálů (najdete zde např. rozhovor s Martinem Malíkem z Future Games), hlavním tématem tentokrát jsou uši. Nejen grafické karty evolvují a přibírají nové a nové technologie - podobný vývoj zaznamenáváme v oblasti zvuku. Jsou nové modely zvukových karet pro hráče přínosem, nebo si vystačíme se starým dobrým Sound Blasterem? Povíme vám ve velkém přehledu.

 

Arcanum CZ - pokořitel Fallouta

Na DVD může být gigantické demo LOTR: Battle for Middle-Earth 2, ukázky z Far Cry Instincts Predator či nejnovější filmové trailery, naprostá většina ale čeká na něco jiného - Arcanum. RPG, které se jako jedno z mála může poměřovat s legendárním Falloutem a které jej v mnoha ohledech překonává. Možná není tak revoluční (i když herní svět složený z magické a technické složky bezesporu originální je), nabízí ale totéž - nelineární život v kompaktním světě, kde žádné dvě události nejsou stejné. Hru najdete na DVD spolu s češtinou od týmu zkušených překladatelů pod vedením známého Birdmana.


Dubnové Doupě s plnou hrou Singles objevíte na stáncích 11. dubna!

Témata článku: , , , , , , ,