Doupě 19 - exkluzivní Prey, redakční zločinci a No Man´s Land

Prázdninové Doupě je dvojčíslo, což je na nabitém obsahu znát! Čeká vás exkluzivní recenze Prey, dále zhodnocení Titan Quest, Half-Life: Episode One, Table Tennis nebo bezkonkurenčně nejlepší kompilace dobrodružství slavného Maria. A co dál? Třeba obří preview Medieval: Total War nebo hned dvojice témat a plná hra k tomu!
Kapitoly článku

Protože se s dalším Doupětem setkáte až na přelomu srpna a září, snažili jsme se udělat prázdninové číslo tak, aby se čekání dalo vydržet. Na cestu na stánky a do vašich schránek jsme jej vybavili nejen tradičně zajímavými rubrikami, ale i exkluzivní recenzí Prey a dalšími specialitami. Mezi ně se rozhodně řadí hned dvojice témat, z nichž jedno vám představí dnešní hráče. A to druhé? Naši redakci! Detaily, drby i další nechutnosti o redaktorech najdete jen v prázdninovém Doupátku.

Doupě je bezkonurenčně nejlevnější časopis na trhu - stojí jen 39/99,90 Kč!

Obálka s motivem Prey sice mnohé naznačuje, neznamená však, že časopis ovládli jen naštvaní Indiáni s pifkou na mimozemšťany. Mezi recenzovanými subjekty uvízli i nejznámější vědec-nevědec Gordon Freeman či nejnovější atak na pozice Diabla - Titan Quest. Podívali jsme se na zoubek i poslednímu počinu tvůrců GTA - tentokrát zcela nekrvavému Table Tennis. Nejvyšší hodnocení čísla si však odnesl stabilní hráč herně-historické jedenáctky - Mario ve své nejnovější kompilaci pro NDS.

Střípky z Doupěte 19-20 (7-8/06)

Silent Hill je tu!

První film podle hry, který nebude hned odvržen filmovými kritiky? První film, za který se hráči opravdu nebudou stydět? Silent Hill pravděpodobně splní obojí a navíc přidá množství děsivých zážitků.

  

Vše o Medieval 2: Total War

Středověk se nedá obsáhnout v jedné knize, natožpak hře. Poznali to i tvůrci strategického kolosu Total War, a tak se do křižácké Evropy vracejí s hrstkou nových nápadů a novinek. Budou však hráčům stačit?

  

TÉMA: Odhalení redakčních zločinců

Psali jste si o to, žádali, prosili. Máte, co jste chtěli! Velké představení redakce s fotkami a podrobnými charakteristikami pachatelů, kteří měsíc co měsíc ilegálně distribuují na trh závadný herní materiál s krycím názvem Doupě. Pokud redaktory na dovolené potkáte, neprodleně uvědomte policii a kliďte se z dosahu!

  

TÉMA 2: Kdo jsou dnešní hráči?
 
Serióznější tématický článek se týká hráčů. Představa o tradičních patnáctiletých pařanech je totiž stejně daleko od pravdy jako grónský sen o vítězství na fotbalovém šampionátu. Kdo jsou dnešní hráči a co je vůbec k hraní přitáhlo? Dozvíte se v našem tématickém článku.

Předplaťte si Doupě - získáte zdarma originální hru!

Recenze: Prey, Half-Life: Episode One a další

  

Jedničkou mezi PC recenzemi je pochopitelně exkluzivní zhodnocení nejnovější akce Prey, kterou jsme měli možnost okusit mezi prvními na světě. Nechybí ani zhodnocení první epizody Half-Life 2, strategického překvapení Glory of The Roman Empire či třeba závodního Outcast 2006. Letos se okurková sezóna ne a ne dostavit, což je pro nás hráče jedině dobře.

   

  

Konzolové recenze: Table Tennis předstižen Mariem!

Klasiky nestárnou, což potvrzuje i nejnovější Doupě. I když jsme hráli Table Tennis, Project Zero 3 a další "velké hry", nejvíce nám učaroval Mario ve své nové předělávce na handheld DS. Ale ani další tituly nebyly vůbec špatné… Třeba Table Tennis opravdu nemá mnoho chyb.

   


2 CD/DVD: No Man´s Land

V případě, že si pořídíte verzi Doupěte s přílohou, zcela jistě vás potěší výběr nejzajímavějších demoverzí z poslední doby, desítky videí, mody, patche a další herní materiál. Hlavní roli ovšem jako vždy hraje plná hra, kterou je tentokrát kvalitní a propracovaná realtime strategie z prostředí dobývání amerického kontinentu - No Man´s Land. Snad vám díky svým rozsáhlým kampaním vydrží až do konce prázdnin!


Zářijové Doupě vychází 6. září!

 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,