Doupě 24 – S Raymanem a vánočními dárky

Jsou Vánoce, a tak i prosincové číslo Doupětee naděluje! Plnou verzi středověké akční parády Knights of The Temple, recenzi Wii, nové Zeldy, Call of Duty 3, Top Spinu 2, datadisku k Oblivionu nebo Star Trek Legacy. Nechybí ani unikátní rádce s výběrem vánočního dárku na poslední chvíli a nedocenitelný průvodce nákupem levného a tichého PC.
Kapitoly článku

To nejlepší na konec? Možná to letos bude o Doupěti platit. Vždyť plná hra aktuálního čísla Knights of The Temple si před dvěma roky odnesla skvělé hodnocení 8,9! Ale plná hra je jen bonus, hlavní chody se skrývají v samotném časopisu. 24. Doupě je nabité recenzemi, speciály a zajímavými články. Dočkají se příznivci Heroes of Might and Magic 5, obdivovatelé Nintenda i ti, kterým v průběhu roku některé z Doupátek uteklo – v prosinci vám totiž nejdůležitější události celého roku zrekapitulujeme!

 
K dispozici jsou jako obvykle verze bez přílohy a s DVD

Opět se můžete těšit na dvě verze (bez a s DVD přílohou) za bezkonkurenční cenu. Předplatitelé dostanou časopis do schránek již dnes, na většině stánků se objeví většinou s denním zpožděním.

Předplaťte si Doupě a neunikne vám už ani jedno číslo!


Střípky z Doupěte 24 (12/2006)

Herní kronika roku 2006

Úroda je sklizena, ochutnávky dávno za námi, takže je otázka jasná – Jaký byl letošní herní ročník? Bude se na rok 2006 vzpomínat v dobrém? Naše unikátní bilancování přehledně shrnuje, co všechno jsme v herním světě zažili a naopak co nás navzdory slibům minulo.

  

Doupě volí hru roku!

Doupě volí a když myslíme Doupě, myslíme především vás, čtenáře! Připravili jsme pro vás velké hlasování v mnoha kategoriích (čtenáři webového Doupěte budou moci hlasovat od zítřka prostřednictvím speciálního formuláře). Zvolte hru roku a vyhrajte třeba zbrusu nový handheld PSP!

  


Preview – Překoná Medal of Honor Call of Duty?

Kdysi to byl král akčního žánru, pokračování však jeho slávu zaházela nastavovanou kaší. Podaří se tvůrcům Medal of Honor: Airborne dostat svou sérii opět zpátky na trůn? Pomohou jim v tom výsadkáři a slib nelineární hratelnosti? Odpovíme vám v preview čísla.

  


Dvojrecenze – Rayman a brutální králíci aneb Wii vs. PC

Obálkový motiv naznačuje, že v prosincovém Doupěti nebude bezpečno. Invaze králíků dorazila i k nám, leč my, hrdinní redaktoři, jsme se s ní vypořádali po svém. Přímým srovnáním předností a chyb PC a Wii verze Rayman Raving Rabbids. Která z nich je lepší?

   

Lavina recenzí – Oblivion: KoTN, Top Spin 2, Medieval 2 nebo Star Trek: Legacy

Sníh asi letos nebude, nebezpečí lavin však zůstává akutní. Posuďte sami – v PC sekci najdete pecky všech žánrů – od RPG (datadisk pro Oblivion, Eragon – no dobře, to asi pecka nebude), přes strategie (Medieval 2: Total War ani není nutné komentovat) až po sporty, jimž vévodí Top Spin 2. A je toho mnohem víc.

   

 

WII wii WII

Například recenze nejnovější konzole od Nintenda. Konečně se objevila v redakci, se Zeldou, s Wii Sports, se skvělými ovladači! Zkoušeli jsme je tři týdny a nemáme dost. Jak se na konzoli hraje, co nás napadalo v průběhu boxerských zápasů a jak se Wii líbí, to se dozvíte v naší velké recenzi!

  


Konzolové recenze – Zelda, Call of Duty, Piňatové

Nintendo je Zelda a tato rovnice platí i pro Wii. Jak se ovládá klasická „velká“ hra na netradiční konzoli? Povíme vám to a také prozradíme, zdali se podařilo tvůrcům využít všech možností, které Wiimote nabízí.

Ale nezbláznili jsme se jen do Wii. Karel po šermování před obrazovkou už měsíc relaxuje ve své zahrádce. Chová v nich malé potvory, kterým podstrojuje, loví je na mrkvičky a říká jim důvěrně piňatové. Nebojte nezesenilněl, jen se dostal do spárů pestrobarevné Viva Piňata z Xboxu 360.

 

   


Bonus Zone – Dárky pro každého

Sháníte dárky na poslední chvíli? Nebo nesháníte vůbec? Nevadí, naše rady mají univerzální platnost. Vždy když budete chtít potěšit ve svém okolí náruživého hráče, stačí si vybrat z nepřeberné nabídky tipů prosincového Doupěte. Je libo raději konvenční hru, sběratelskou edici nebo extravagantního mluvícího králíka? Pro praktické povahy máme USB ohřívač na kafe.

 


Bonus Zone – HOMAM 5

Pravidelná rubrika Rozšířený zážitek tentokrát potěší příznivce tahových strategií. Už máte dohraný pátý díl Heroes of Might and Magic 5? Nevadí, nabízíme další mapy, módy, tipy a triky, popis všech dovedností a mnoho dalšího. V časopise samozřejmě nechybí ani recenze aktuálního datadisku Hammers of Fate.

 

 


Bonus Zone – nejlepší a nejvýhodnější součástky pro vaše PC

Konec dotazům na vaše počítačově zdatnější kolegy! Konec zběsilého listování v testech kvůli pořizování nové grafické karty. Doupě vám poradí. Unikátní hardwarový průvodce, jejž vytvořil odborník z nejlepšího IT časopisu u nás (Computer), projde součástku po součástce a představí vám nejzajímavější produkty na trhu.  Sháníte levný počítač na hry? Chcete upgradovat a nevíte kde začít? Vše se dozvíte ve velkém hardwarovém článku!

  


DVD – Knights of The Temple, HOMAM či NHL

Plnou hrou aktuálního čísla je avizovaná středověká akce Knights of The Temple, která si v recenzi vysloužila málem devítkové hodnocení a přízvisko historický Max Payne. Ale to není rozhodně vše. Stříbrný kotouč potěší fanoušky HOMAM 5 sbírkou nejzajímavějších map a módů, stejně jako ty, kdo dlouho čekali na demoverze Gothicu 3, NHL 07 či Flatoutu 2. Všechny máme a navíc například nového Double Agenta. Více v druhé kapitole článku.

  

Další, lednové číslo Doupěte vychází 24. ledna.

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , , ,