Doupě 25 – WoW, Crackdown a hráčské horoskopy!

Je sice leden, a tak hráči automaticky očekávají herní sucho, to se ale letos nekoná. Nejoblíbenější hra posledních let, MMORPG World of Warcraft, se dočkala expanze, kterou jsme pochopitelně v lednovém Doupěti nemohli nechat stranou zájmu! Kromě zevrubné prohlídky světa Burning Crusade (podrobnou recenzi si necháme na některé z dalších čísel) se fanoušci mohou již příští středu (předplatitelé tradičně v úterý) těšit na speciál věnovaný pluginům, které hraní značně zpříjemňují, a další povídání o světě nejpopulárnějšího západní onlinovky dneška.

Ale Warcraft není jediným tématem nejlevnějšího herního magazínu na trhu. Dočkáte se recenze nejpokročilejší next-gen (nebo již current-gen?) akce Rainbow Six: Vegas, zvláštního vyzyvatele GTA pod jménem Crackdown nebo třeba pohodové kreslené adventury Runaway 2.

Specialitou, která nemá v herním světě obdoby, je herní horoskop pro rok 2007, připravený na míru každého znamení. Věříte hvězdám, astrologům a numerologii? Přečtěte si, co pro jednotlivá znamení nachystali v následujících dvanácti měsících!  

Na DVD tentokrát naleznete nejnovější verzi (2.8) populárního vojenského simulátoru America´s Army, který kromě boje premiérově přináší možnost vytvářet si vlastní mapy! Součástí přílohy je také kompletní sbírka 26 nejzajímavějších her z aktuálního ročníku soutěže Becher Game a spousta dalších zajímavostí.

Lednové Doupě vychází jako obvykle ve verzích bez přílohy (49,90 Kč) a s DVD (99,90 Kč) ve středu, předplatitelé jej však dostanou do schránek o den dřív (23. ledna), kdy vám také přineseme podrobnější představení časopisu.

Váš názor Další článek: Galerie: Blitzkrieg II: Fall of the Reich

Témata článku: , , , , , , , , ,