Doupě 25 – WoW, Crackdown, FFXII a čarodějnice!

Byli jsme ve světě Burning Crusade! Neodolali jsme svodům božské Final Fantasy XII. Zklamal nás Crackdown, aby nás vzápětí překvapil. Navštívili jsme kartářky, čarodějnice a kouzelníky, abychom zjistili, co nás v roce 2007 čeká a nemine. To vše můžete zažít s námi, v lednovém Doupěti!
Kapitoly článku

Blizzard udělal posunutím Burning Crusade na leden skvělý tah. Všechna pozornost je v tomto měsíci upřena na něj. I v lednovém Doupěti si vysloužil bezmála deset stran. Ale ani fanoušci offline her nemusí zoufat a ukládat se do zimního spánku. Stránky časopisu vás provedou po Las Vegas (Rainbow Six), Pacific City (komiksové GTA Crackdown), Ivalice (Final Fantasy XII) nebo benzinem provoněných asfaltkách (Trackmania United). A bude toho mnohem víc. Plná verze nejnovější America´s Army, vysvětlení praktických výhod nových Windows Vista a také originální horoskop pro celý další rok. S Doupětem se mezi herními hvězdami neztratíte!

  


Opět se můžete těšit na dvě verze (bez a s DVD přílohou) za bezkonkurenční cenu. Předplatitelé dostanou časopis do schránek již dnes, na většině stánků se objeví většinou s denním zpožděním.

Předplaťte si Doupě a neunikne vám už ani jedno číslo!

Střípky z Doupěte 25 (1/2007)

Bulvár útočí!

Začátek nového roku se často nese ve znamení bilancování předešlých dvanácti měsíců nebo odhalování věcí příštích. Doupě má obojí. Bulvární příloha Pavlač si posvítila na největší blamáže roku 2006 a je to pěkně šťavnaté a pikantní čtení!

 


Velké preview: Hellgate: London – Británie na kolenou

Londýn v troskách! Peklo útočí!!! Možná přijde i Diablo... Vlastně ne, přesto není tajemstvím, že na Hellgate: London pracují tvůrci legendárního akčního RPG. Podaří se jim své původní dílko překonat? Lze vůbec pokořit honičku za Diablem scifi akcí v ulicích a podzemí Londýna? Napovíme vám v obřím preview.

  

Playstation 3, Lair či Motorstorm – první dojmy

Viděli jsme ji na vlastní oči. Hráli jsme si s ní. Playstation 3 se blíží! Stojí za hřích? A co hry připravené pro rok 2007? Zajistí dostatečně kvalitní evropský start? Doupě přináší ve velkém preview možné odpovědi.

 

Unikátní projekt! Herní horoskop pro rok 2007

To tu ještě nebylo! Vážně nevážně pojatý projekt horoskopu ušitého na míru hráčům. Je na astrologii něco pravdy? Dá se věřit numerologům? Jaké hry čekají právě na vaše znamení? Budeme s radostí vzpomínat na herní ročník 2007? To se dozvíte v unikátním horoskopu!

  

World of Warcraft – jedno velké wow?

Nemá cenu recenzovat online hru po pár hodinách hraní, proto jsme v případě nejoblíbenější západní MMORPG současnosti zvolili speciální přístup. V aktuálním Doupěti najdete první dojmy s nástřelem hodnocení a velkou svědomitou recenzi připravíme až po měsíci(ích) hraní!

 

Speciál World of Warcraft

Zamysleli jsme se, proč je WoW tak oblíbený. Co v něm můžete všechno dělat? Jaké jsou názory stabilních hráčů? Jak WoW rozšiřuje svoji popularitu? To vše se dozvíte v našem speciálu, jejž doplňuje Rozšířený zážitek s radami a pluginy nejen pro začínající.

 

Recenze: Rainbow Six: Vegas

Hardcore taktická akce? Spousta plánování a následné čekání, zda všechno na sekundu klapne? To byla série Rainbow Six v minulosti. Aktuální díl se však mnohem více otevírá masám a běžným hráčům. Je to dobře? Dá se nové pokračování doporučit? Odpovíme v recenzi.

 

Další PC Recenze: Runaway 2, Trackmania United, Sam & Max 2, Xpand Rally Xtreme

Co dalšího přinesl leden? Zejména několik zajímavých adventur a závodních her. Zrecenzovali jsme kreslené příhody z Runaway 2 a bláznivé dobrodružství Sama a Maxe, ozkoušeli jsme novou Trackmanii nebo Xpand Rally Xtreme a nakonec ulétli se Sturmovikem 1946.

   

 

Konzolové recenze: Final Fantasy XII

Božská. Propracovaná do detailů. Revoluční bojový systém. Finálně fantastická. Nepřekonatelná? Vlastně ano, série Final Fantasy i ve dvanáctém dílu překonává pouze sama sebe. Přesvědčíme vás v zanícené recenzi.

 


Konzolové recenze: Crackdown – GTA tak trochu jinak

Vypadá jako chudší GTA. Bez příběhu a zajímavých misí. Ovšem pouze do okamžiku než objevíte speciální schopnosti. Už jste v nějaké otevřené hře skákali přes mrakodrapy, házeli po nepřátelích kamiony a mlátili s nimi o zeď? Věřte, že je to opravdu zábavné!

 

Konzole: Virtual Console aneb pět platforem v jednom

Staré hry byly lepší, zábavnější, zajímavější, originálnější... Pokud si to také myslíte, pořiďte si Wii a získáte přístup ke starým peckám! Vyzkoušeli jsme, jak funguje služba Virtual Console a nabízíme praktické rady ke zprovoznění.

 

Bonus Zone: Rozhovor o Wii a Nintendu!

Ve čtenářském rozhovoru Naostro jste tentokrát vyzpovídali Josefa Kantora z Conquest entertainment. Jak je spokojen se spoluprací s Nintendem? Kolik Wii v první várce dorazilo do obchodů? Jaká byla nejúspěšnější hra od Nintenda? To vše a mnohem víc se dozvíte v rozhovoru Naostro, jediném interview, které vytváříte vy svými dotazy.

 

Bonus Zone: Windows Vista

Zapomeňte na učené a komplikované debaty. Doupě vám prozradí, co přinese nový operační systém obyčejným lidem. Jak vypadá nové grafické rozhraní? Co změní DirectX 10? Proč (ne)přejít na Visty? Dozvíte se jen v Doupěti.

 

DVD – America´s Army 2.8, 26 nejlepších českých her loňska

Nechybí ani tradiční 9GB DVD příloha, na níž se tentokrát uhnízdila plná verze amerického vojenského simulátoru America´s Army v nejnovější verzi spolu s editorem misí! Přidali jsme k dobru i pár nepostradatelných návodů k boji a dalších souborů. Kromě toho na DVD najdete kompletní sbírku domácích her z Becherovka Game 2006, spoustu videí, užitečných souborů a zajímavých demoverzí. Fanouškům WoW nadělujeme pluginy!

Další, únorové číslo Doupěte vychází 21. února. Plnou hrou tentokrát bude Patrician III, neznámá, přesto vynikající strategie (Hodnocení IGN: 9,1; Gamer´s Hell: 8,0; Worthplaying 90 %).

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,