Doupě 27 – S Želvami Ninja a akční Enclave

Chvilka nostalgie. Pamatujete si kvarteto zelených bojovníků, jež vedl učitel ninja zmutovaný do podoby krysy? Leonarda, Donatella, Michelangela, Raphaela? Na jejich odvěkého nepřítele Trhače? Na oblíbenou pizzu s ančovičkami? Želvy Ninja jsou zpět! I když kvalitu filmu odhadnout nedokážeme, s ním spjatá hra překvapila!

Březnové Doupě zaujme i milovníky dalších žánrů. Důkladně jsme otestovali Supreme Commandera, Jade Empire, Maelstrom či Infernal. Škoda jen, že čekání na Stalkera nakonec nevyšlo. Nové Doupě také zahalila černá barva. Nikdo naštěstí neumřel, jen do redakce dorazil naleštěný skvost od Sony – Playstation 3. Jaká je dlouho očekávaná konzole nové generace? Co nabídnou launchové tituly při příležitosti evropského startu?

  
Doupě se prodává ve dvou verzích – bez přílohy a s DVD a plnou hrou za bezkonkurenčních 49,90 a 99,90 Kč

Na zoubek jsme se také podívali legendě Sims 2 a nabízíme spoustu rad a zajímavých utilitek pro každého fanouška. V čtenářském rozhovoru Naostro jste kladli zajímavé otázky Lukáši Veselému, vedoucímu projektu UFO: Afterlight – přinášíme odpovědi! O plnou hru se tentokrát zasloužilo studio Starbreeze – tvůrci povedené herní konverze Riddicka. Na DVD však najdete jejich předchozí akci Enclave, která místo pistolí a vězení nabízí k ochutnání sílu lesklé oceli a magie.

27. Doupě vychází 21. března, předplatitelé jej dostanou do schránek o den dříve a ve stejný den vám nové číslo představíme v podrobném článku.


 

Diskuze (1) Další článek: Preview: Spore – další revoluce?

Témata článku: , , , ,