Doupě 28 – odpočinkový Serious Sam a tajemný Zaklínač

Rozverný duben se časopis Doupě rozhodl oslavit stylově – odpočinkovou a ztřeštěnou akcí Serious Sam, kterou najdete na DVD v plné verzi! Obálka je však tentokrát ve znamení Zaklínače, čekejte vyčerpávající informace a novinky přímo od samotných autorů. Kromě nich bude představena například Tabula Rasa od Richarda Garriotta nebo Mercenaries 2 (tentokrát i na PC!).

 
Doupě se prodává ve dvou verzích za bezkonkurenční cenu 49,90 Kč a 99,90 Kč (s DVD a plnou hrou)

Dubnové číslo magazínu všech hráčů přináší také dlouho očekávané recenze. Jak dopadl Stalker? Opravdu stálo čekání za to? Přináší nový Command and Conquer nějaké novinky? A co Virtua Tennis 3 nebo Shivering Isles? Jaký je God of War 2 nebo Theme Park pro NDS? Všechny dotazy budou poctivě zodpovězeny ve vyčerpávajících recenzích.

Studujete a bydlíte na kolejích? Nebo se jen často ocitáte mimo domov? Pak potřebujete herní notebook! Ve vyčerpávajícím článku probereme aktuální parametry nejlevnějších typů, které jsou vhodné na hraní. Nezůstaňte pozadu v Oblivionu ani na cestách! A hrajte jej třeba v mateřštině, na DVD totiž nabízíme kompletní češtinu a další zajímavé modifikace pro hru. Nesnášíte levelovaný obsah? Pomůžeme vám se jej zbavit!

To vše a mnohem víc v dubnovém Doupěti, které vychází ve středu 18. dubna (předplatitelé jej najdou ve schránkách o den dřív).

Diskuze (1) Další článek: Vzniklo první Wii fitcentrum

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,