Doupě 29 - invaze superhrdinů a výbušný World in Conflict

Do kin s ohromnou kasovní úspěšností právě vtrhl Spider-Man 3, zatímco strhat žebříčky na novinových stáncích se již co nevidět pokusí květnové číslo časopisu Doupě. Nejenže přinese recenzi na počítačovou adaptaci dovádění pavoučího hrdiny, která v do jisté míry film překonala, ale dovolí mnohem víc – i čtenář se bude moci stát superhrdinou! DVD příloha totiž ukrývá klienta a čtrnáctidenní přístup k novátorské online hře City of Heroes/Villains spolu s klíčem unikátním pro každý výtisk časopisu. Ten doplňuje v pozici plné hry Steel Panthers, skvělá strategie, jež mnohé odradila svou obtížností. Na DVD však najdete rady, jak si užít jednu z nejkomplexnějších her posledních let.

 

Doupě se prodává ve dvou verzích za bezkonkurenční cenu 49,90 Kč a 99,90 Kč (s DVD a plnou hrou)


Kromě nadlidských schopností Doupě také dopodrobna odhalí všechny klady a zápory aktuálního hitu mezi MMORPG, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, spolu se speciálem věnujícím se vydaným hrám na motivy Pána prstenů za celou historii obou fenoménů.

Nebaví hráče onlinovky? Může jít střílet, a to nejen v recenzi tradiční válečné strategie Rush for Berlin, ale také prostřednictvím ryze netradičního projektu World in Conflict, jehož naleštěné moderní efekty představí rozsáhlé preview dokumentující naše dojmy přímo z tvůrčí líhně švédského studia Massive. A mimochodem, zaslechli jsme, že kolem prošel Sam Fisher v novém ohozu a do nového Doupěte utrousil něco ze svého hi-tech vybavení!

Květnové číslo mohou čtenáři vyhlížet na stáncích ve středu 16. května nebo ve svých schránkách o den dřív, pokud mu upsali svou duši a předplatili si jej.

Diskuze (2) Další článek: Galerie: Lost Planet: Extreme Condition

Témata článku: , , , , , , , , , ,