Doupě 30: GTA IV - konečně pořádná next-gen hra!

Začínající léto vyhnalo herní vývojáře z jejich zatuchlých doupat, a proto není divu, že na první pohled přetrvává stálé herní sucho. Třicáté číslo časopisu Doupě však popadlo lopaty, krumpáče a bednu dynamitu, s jejichž pomocí vykopalo žhavý materiál pro naplnění zbrusu nových 116ti stran. Čtenáři se dozvědí především všechny dostupné informace o novém stupni her bez hranic jménem Grand Theft Auto IV, které po letech posunuje sérii o kus kupředu. Rovněž jsme se vydali na obhlídku nejnovějších titulů společnosti Ubisoft do samotného Louvru v Paříži, kde probíhala prestižní výstava Ubidays 07. Jak vypadají hry typu Brothers in Arms: Hell’s Highway, Splinter Cell: Conviction nebo Assassin’s Creed za běhu?

 

Doupě se prodává ve dvou verzích za bezkonkurenční cenu 49,90 Kč a 99,90 Kč (s DVD a plnou hrou)

Nové Doupě není živo pouze zahraničními akce, ale také domácí scénou adventur. Na DVD se rozprostírá česká perla z oboru, humorná agentura Polda 4 s profesionálním dabingem od Luďka Soboty a dalších známých herců. Příznivci herní fyziky mohou vyzkoušet také plnou verzi hry CellFactor: Revolution.

Stránky věnované recenzím tentokrát obsadila RPG Two Worlds, jež se snaží vyrovnat dvojici Gothic 3 a Oblivion. Podařilo se jí to? V jistých směrech ano, stejně jako byla úspěšná recenzovaná konverze Xboxového hitu Halo 2, překvapivě kvalitní válečná strategie Theatre of War nebo multiplayerové šílenství na Wii Mario Strikers: Smashed Football. To a mnohem více naleznete již za necelý týden!

Květnové číslo mohou čtenáři vyhlížet na stáncích ve středu 13. června nebo ve svých schránkách o den dřív, pokud si jej předplatili.


 

Diskuze (2) Další článek: Galerie: FIFA 08

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,