Doupě 31 - špinavé závodění a nukleární dobrodružství!

Vítr ve vlasech, blátem zacákaný obličej a kůže seškvařená jaderným výbuchem. Taková je charakteristika  stěžejních bodů náplně nového Doupěte, které se díky dlouho očekávaným peckám jako Colin McRae: DIRT nebo Flatout 2 zaměří na adrenalinové virtuální závodění a zároveň zabrousí do klidnějšího, byť zamořeného klimatu postnukleární idylky – Fallout 3 nabral na obrysech a my byli u toho! Novinkám dále dominuje odhalení novátorského SimCity Societies, první dojmy z hratelných verze Empire Earth III, World in Conflict nebo vlajkových křižníků PS3 Lair a Heavenly Sword.

 

Doupě se prodává ve dvou verzích za bezkonkurenční cenu 49,90 Kč a 99,90 Kč (s DVD a plnou hrou)

Recenze byly v červnu plné překvapení, a tak čtenářům kromě Colin McRae: DIRT přinášíme vynikající vesmírné RPG Space Force: Rouge Universe, které přišlo jako blesk z čistého nebe. Nepolepšitelné tunery domácích PC mazlíčků má za úkol potěšit rozsáhlý článek věnovaný zdrojům počítačových sestav a test nejnovějších LCD panelů.

Již před časem jsme oznámili přerod tištěného Doupěte v perspektivní webovou verzi poplatnou dnešním trendům – aktuálnosti, rychlém informování čtenáře a hutnému obsahu neomezeném rozsahem papírových stránek a průtahům spojených s produkcí (viz dřívější aktualita zahrnující i informace o řešení stávajícího předplatného). Jako dárek na rozloučenou s papírovým Doupětem jsme pro naše věrné příznivce připravili plnou verzi legendární budovatelské strategie Tropico v české verzi. Doufáme, že si poslední číslo časopisu ve své staré formě užijí všichni minimálně dvakrát tolik než všechna předchozí vydání!

Prázdninové číslo mohou čtenáři vyhlížet na stáncích ve středu 11. července nebo ve svých schránkách o den dřív, pokud si jej předplatili.

Diskuze (7) Další článek: Představena adventura Art of Murder: FBI Confidental

Témata článku: , , , , ,