Doupěcí turnájek ve StarCraft II – zapojte se také!

Na doupěcím fóru jsme nabídli našim čtenářům možnost zapojit se do malého 1v1 turnaje v druhém StarCraftu. Zapojíte se také? V tuto chvíli nás především láká setkat se s několika našimi čtenáři a uživateli fóra nad skvělou hrou v přátelském turnaji. Plánovaný počet hráčů je pro tentokrát velmi omezený, proto se svojí přihláškou neotálejte! Více informací najdete na našem fóru.

O organizaci se starají redaktoři Doupěte David Sláma a Kuba Kovář, kteří soutěžit nebudou, ale budou přítomni na každém utkání. Časy se vždy dohodnou individuálně s jednotlivými soutěžícími, zahrají se hned oba (případně všechny tři) zápasy – systém jsme zvolili „best of three“, tedy vždy postupuje ten hráč, který jako první ukořistí dvě výhry nad svým soupeřem. Nejúspěšnější hráči se mohou těšit na drobné ceny, nicméně pokud se nám akce bude líbit, pokusíme se v brzké době uspořádat něco většího o hodnotné ceny.

Blíže je vše potřebné vysvětlené na fóru, kde se samozřejmě můžete i zeptat na cokoliv, co vám není jasné. Každopádně si pospěšte, míst je málo!

Váš názor Další článek: Video: Dead Space 2 multiplayer

Témata článku: , , , , ,