Download: Bully se představuje

velikost: 8 MB
 
Jak bude vypadat simulace pokeru z dílen Activision? Přinese vám údajně možnost hrát proti živým profesionálním protivníkům, sázet a vyhrávat, přenést si vlastní tvář do hry. Uvidíme, jak se World Series Poker ujme.
 
velikost: 33 MB
 
Ukážeme si začátek zápasu NBA mezi Denver Nuggets a Philadelphia 76ers tak, jak bude vypadat v novém ročníku simulace NBA Live s číslovkou 07 na konci.
 
velikost: 35 MB
 
Kdo by nechtěl být superhrdinou. Comicsové postavičky z dílen studia Marvel ožijí v akční hře Marvel Ultimate Aliance, aby po svém boku bojovaly proti zlu. Upoutávka pak ukazuje, jak bude vypadat hra za Spidermana.
 
velikost: 6 MB

  

 
Rockstar Games. Už jen vyslovení jména tohoto herního giganta evokuje rozporuplné reakce nad jeho novými hrami. Snad s výjimkou simulátoru stolního tenisu se vždy jednalo o bezpočet protestů. A nyní přichází Canis Canem Edit, dříve známé jako Bully, v němž se dostaneme na střední školu za šikanou. Pokud nevěříte, přečtěte si naše preview, nebo se podívejte na bandičku frajírků v ukázce.
 
velikost: 6 MB
 
Další z ukázek hry Canis Canem Edit ukazuje druhou stranu školy - nenapravitelné studentíky, kteří se jen hrnou za vědomostmi a jsou tak šikanováni svými spolužáky.
 
velikost: 5 MB
 

  

 
A nesmí chybět ani ukázka sportovních aktivit, s nimiž se v Canis Canem Edit setkáte. Na výběr budou rozličné sporty, od fotbalu, přes jeho americkou obdobu, až třeba po box.
Váš názor Další článek: Bonus pro Kameo: Elements of Power

Témata článku: