Download: Conan, Battlefield a další hity

Demoverze:
 
velikost: 105 MB
 
Video:
 
velikost: 39 MB
 
  
 
Příběh zmiňovaného titulu sepsal uznávaný autor zabývající se tématem studené války - Larry Bond. Jeho knižní tituly patří v Americe mezi ty nejprodávanější vůbec. A co vymyslel právě pro WIC? Ocitneme se v alternativní minulosti, a to přesněji v roce 1989, kdy studená válka skončila jen na oko. Z ničeho nic totiž napadnou Sověti celou Evropu a poté i Spojené státy americké. Celá planeta se tak ocitá v totální válce, v níž hrozí zánik lidské civilizace, a to především díky zničení Země atomovými zbraněmi. Více v našem preview.
 
velikost: 37 MB
 
velikost: 24 MB
 
  
 
Máte odvahu? Máte sebevědomí? A chybí vám stud? To vše jsou předpoklady, bez kterých se neobejdete v next-gen Singstar. Drsnější než kdy dřív přichází zabrat svoje právoplatné místo na každé párty. Píše se další kapitola v dějinách karaoke her, buďte u toho. Takhle začíná naše recenze na Singstar.
 
velikost: 22 MB
 
  
 
GTA mají rádi snad úplně všichni. Včetně tvůrců dobře přijaté městské akce Saints Row, pro které je klenot od Rockstar Games něco jako svatý vůdce, jehož chtějí následovat za každou cenu. Druhý díl Saints Row však nechce být jen považován za pouhou sprostou kopií úspěšné hry a zákazníkům nabídne několik zajímavých vylepšení, jak ukazuje naše preview, nebo ukázka hraní.
 
velikost: 57 MB
 

  

Série Diablo si vyklestila svou vlastní cestu poznáním a od té doby ji nikdo nedokázal pokořit. Mnozí jako například Titan Quest nebo Sacred se o to pokoušeli, avšak stav je prozatím stále beze změny. A právě pokračování Sacred má ambice, stát se alespoň rovnocenným nepřítelem, ne-li dokonce pokořitelem legendy. Takto začíná naše preview na Sacred 2: Fallen Angel.
 
velikost: 50 MB
 
O upoutávce na Prototype jsme se zmiňovali už ve včerejší novince.
 
velikost: 34 MB
 
   
 
Overlord je simulace zlého pána jeskyně, který si střeží své poklady před všemi dobrodruhy hledajícími čest, slávu a hlavně bohatství. Ostatně, více o této úžasné hře jste se mohli dočíst v naší recenzi. Na trh přišla i dvojice rozšíření, kdy jedním z nich je Raising Hell přidávající nové mapy pro jednoho hráče.
 
velikost: 35 MB
 
velikost: 29 MB
 
  

Na scénu vstupuje stařičký, ale přesto stále čilý Snake již ve čtvrtém pokračování Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, z něhož vám dnes příběh v původní japonštině. Bližší informace o hře naleznete v našem preview nebo ve článku E3 dojmy.

velikost: 82 MB

  

Superhrdinů není nikdy dost! Tímto heslem se očividně řídila i společnost Sega, když oznámila, že se dohodla s komikovým nakladatelstvím Marvel na stvoření elektronické podoby Iron Mana, který se mimo jiné chystá dobýt rovněž plátna kin (Tonyho Starka alias Iron Mana by si měl zahrát Robert Downey Jr.).
 
velikost: 150 MB
 

  

Hráči MMORPG už jsou docela zvyklí na některé zažité věci. Nedílnou součástí hraní se stalo i grindování, čili třeba opakované zabíjení monster pro zkušenosti, nebo výroba zbytečných předmětů na zlepšení se v řemesle. Chronicles of Spellborn se údajně vydá úplně jinou cestou, kdy nebudete muset věnovat svůj drahocenný čas nudným činnostem, ale budete se moci vesele bavit. Zbývá už jen odpovědět na otázku, jak to hodlají učinit. Více v našem preview.
 
velikost: 40 MB
 
O této upoutávce jsme vás již podrobně informovali v dnešní galerii.
 
velikost: 136 MB
 
velikost: 135 MB
 
  
 
První datadisk pro strategii Tiberium Wars slibuje slušnou řádku novinek. Ať už se jedná o rozsáhlou kampaň spojující a prodlužující děj předchozích dílů, celoplanetární obsazování území, nebo třeba subtrakce a nové mise pro multiplayer. Náš článek vám osvětlí, jak se povedlo takovýto koktejl novinek namíchat, upoutávka pak ukáže hraní v praxi na tomu vyhrazeném kanále.
 
velikost: 24 MB
 
velikost: 82 MB
 
velikost: 37 MB
 
  
 
Vojáci, póóózor! Tak vy jste si mysleli, že se budete flákat, že? To jste na omylu! Bez mého svolení se totiž nepoškrábete ani na zadku, holoto líná! Rozhodl jsem se vás poslat na další misi, při které splníte všechny dané rozkazy, jasné? A tentokrát to bude zadarmo, to vás naučí! Rozchod!
 
velikost: 100 MB
 
  
 
Patříte-li mezi milovníky akčních her a čím dál více postrádáte realisticky vyhlížející destrukci všeho kolem sebe, nezoufejte. Již za několik měsíců bychom se měli dočkat dalšího dílu známé série Battlefield, jež bude mít se svými předchůdci společného jen pramálo, jak se ostatně dozvíte i v našem preview.
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 35 MB
 
  
 
Age of Conan je připravované RPG na motivy jedné z nejznámějších fantasy a asi nejznámější před-Tolkienovské fantasy. Celý tento fantastický svět, kde v bažinách tajemné Stygie spřádají zlí kouzelníci mocná a temná kouzla, kde barbarští Cimmeřané bojují s kulturní Aquilonií a kde je silná paže a pevná vůle víc než ta nejmocnější magie, zanedlouho ožije na našich monitorech v akčním RPG. Více v našem preview
 
velikost: 42 MB
Váš názor Další článek: Galerie: Race Driver: GRID

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,