Download: druhý Fear, Red Alert 3 a další

Demoverze:
 
velikost: 50 MB
 
Video:
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 40 MB
 

  

 
O jakési Trackmanii Forever jsme psali přeci nedávno, ještě navíc pod hlavičkou Freeher. Co to tu je teda za boudu? United Forever je placená Trackmania, která ale zahřeje u srdce nejednoho fanouška série. S trochou štěstí tedy i vás, stačí mít v oblibě závody.
 
velikost: 27 MB
 
Proč se hra jednoduše nejmenuje F.E.A.R. 2? Firma Monolyth byla totiž v roce 2004 odkoupena společností Warner Bros, přičemž práva na původní značku F.E.A.R. již měla a stále má ve spárech Vivendi. Soutěž se stala originálním způsobem, jak na nové jméno upozornit a zajistit, aby si jej každý spojil s prvním dílem. Jinak by Project Origin začínal od nuly a stal by se jen dalším z mnoha snadno přehlédnutelných jmen.
 
velikost: 54 MB
 
Strategie Majesty se dočká po dlouhé době druhého dílu s podtitulem Fantasy Kingdom Sim. Ostatně, podívejte se sami ve vtipné upoutávce, na jakou notu se tvůrci naladili.
 
velikost: 6 MB
 
velikost: 97 MB

  

Superhrdinů není nikdy dost! Tímto heslem se očividně řídila i společnost Sega, když oznámila, že se dohodla s komikovým nakladatelstvím Marvel na stvoření elektronické podoby Iron Mana. Počkat, tady je něco špatně, krok zpátky, Sega se dohodla s Marvelem na vytvoření další hry podle komiksů, tentokráte s charismatickým zeleným silákem v hlavní roli - The Incredible Hulk. Už za měsíc bychom se tak měli setkat s Hulkem v plné síle na většině platforem.
 
velikost: 61 MB
 

  

Společnost CD Projekt oznámila, že v červnu přinese druhý díl hry Letopisy Narnie s podtitulem Princ Kaspian. Hra se objeví přibližně v době příchodu filmu do kin a bude dodávána v profesionální české verzi. Dostanete se do role jedné z dvacítky známých postav, včetně možnosti výběru samotného prince Kaspiana, v dobách, kdy Cair Paravel bylo ještě zbořeniště.

velikost: 27 MB
 

  

Společnost Electronic Arts prozradila, že v současné době pracuje její kanadská pobočka na zbrusu nové boxerské hře – FaceBreaker. Zmíněný titul by měl přitom potěšit všechny majitele next-gen konzolí, jmenovitě X360, PS3 a Nintendo Wii, a to snad ještě tento rok. Co se samotné hry týče, je popisována jako jakýsi mix mezi Team Fortress 2 a Ready 2 Rumble Boxing, což znamená příjemnou kreslenou grafiku.
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 37 MB
 
  
 
Za pět set let bude lidstvo kolonizovat vzdálené planety a vysílat do vesmíru odvážné průkopníky. Samozřejmě, jednou za čas se stane, že se některá loď odmlčí a to je přesně ta pravá chvíle, kdy do akce vyslat malý tým, aby zjistil co se stalo. Máte také nepříjemný pocit, že se nejedná o banální technickou závadu? Více vám přinese naše preview.
 
velikost: 55 MB
 
velikost: 45 MB
 
  
 
Jak jsme psali už předevčírem: "Společnost Electronic Arts se konečně umoudřila a mezi hráče vypustila první pořádné video z hraní Command & Conquer: Red Alert 3. Jeho prostřednictvím se přitom budete moci seznámit se zástupy unikátních jednotek, které se už nemohou dočkat, až spočinou pod vaším velením, stejně jako s rozličným prostředím, v němž budete svádět kruté boje o celkovou nadvládu. Sám za sebe pak můžu jen říct, že nový Red Alert nevypadá vůbec špatně!"
 
velikost: 20 MB
 

  

Prostřednictvím jmenovaného titulu pak budete moci otestovat své řidičské schopnosti na prostoru o velikosti 100 čtverečních mil. Pod ruku vám přitom přijde více než čtyřicet dopravních prostředků, již by měly být vybaveny unikátním modelem poškození. Závěrem ještě dodejme, že krom singleplayeru bude Baja disponovat rovněž multiplayerem, v němž se proti sobě bude moci postavit až dvanáct závodníků.
 
velikost: 40 MB
Diskuze (1) Další článek: Galerie: Spore

Témata článku: , , , , , , , , , ,