Download: Final Fantasy XII a jiné kousky

Pro jednodušší orientaci v našich downloadech jsme se rozhodli vám poskytnout ke každé dávce souborů nějaký drobný popis. Nemusíte tak složitě hledat, co nového se ke stažení objevilo. Dnes se rozjíždíme s pěticí ukázek z Final Fantasy XII, což však není jediné lákadlo:
 
velikost: 70 MB
 
  
 
O ostrově San Espirito, stejně jako o akční hře Just Cause, jež se na něm odehrává, jste se mohli dozvědět více v našem nedávném preview. Ve zkratce jen shrnu, že se hra dá označit za tropické GTA, kde se snažíte vyvolat revoluci.
 
velikost: 210 MB
 
Akce nechybí ani v druhém případě, i když Hyperball Racing slibuje spíš závodně orientovanou hru. Pokud se však podíváte blíže, zahlédnete na autech namontované různé zbraně. Přidám-li k tomu, že se ocitnete ve fantasy prostředí, je jasné, že se bude jednat o šílenou řežbu.
 
velikost: 22 MB
 
  
 
I když Kmotr, v podobě hry Godfather, již je na PC nějakou tu dobu, chystá se teprve za pár dní na Xbox 360. A právě při té příležitosti se můžete podívat na upoutávku z konzolové verze.
 
velikost: 19 MB

  

 
O fenoménu Final Fantasy toho bylo napsáno snad vše, pojďme se podívat, jak vypadá Final Fantasy XII v akci. Tato ukázka vás provede jedním z měst, aby bylo možno obdivovat jeho nádhernou architekturu.
 
velikost: 9 MB
 
Další z ukázek vás provede vylepšováním schopností vašich hrdinů, které probíhá na speciální šachovnici.
 
velikost: 19 MB

  

 
Při hraní Final Fantasy XII narazíte také na různé souboje, v této upoutávce je jasně vidět, jak probíhají.
 
velikost: 28 MB
 
Představme si všechny postavy, se kterými se bude možno setkat v průběhu hry, jak se střídají ve skupině. Přesně to je účelem ukázky.
 
velikost: 12 MB

  

 
A nesmíme zapomenout ani na netradiční dopravní prstředky, jimiž série Final Fantasy oplývá. Zde uvidíte obdobu městské hromadné dopravy.
 
velikost: 40 MB
 
Znalci světa Warhammer 40.000 budou zaujati jednotkou Harlequins, která připadne do rukou Eldarům s rozšířením Dark Crusade. Tato nespoutaná bojová síla se proplétá řadami nepřátel v zuřivém tanci smrti. Lahodná podívaná pro každého.
 
Zdroj: Gamershell
Váš názor Další článek: Galerie: NHL 07

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,