Download: fotbalové demoverze a něco navíc

velikost: 13 MB
 

  

O tom, že by se původní GameCube titul The Legend of Zelda: The Twilight Princess měl objevit na Wii, se vedly spory již počátkem tohoto roku. Dnes již však víme, že spekulace byly založeny na pravdivých informacích – Zelda se na Wii skutečně objeví a prostřednictvím speciálních ovladačů umožní hráčům projít hru, kterou důvěrně znají, tak, aby z ní měli zcela nové dojmy. Ovladače by totiž měly být plně využitelné ve většině herních činností. Při soubojích bychom skrz ně měli ovládat meč, při rybaření prut a při střílení z luku samotný luk. Osatně podrobnosti naleznete v našem preview.
 
velikost: 140 MB
 
   

Zapomeňte na složité ovládání s mnoha tlačítky, zde jich tolik nevyužijete. Spíš vás bude zajímat celý ovladač, který se vám bude přímo točit v rukách, jak se budete snažit udržet svého jezdce ve vámi zvoleném směru. Ostatně, jak se jezdí na skateboardu? Potřebujete zrychlit? Přenesete váhu dopředu, nebo u hry nahnete dopředu ovladač. Stejně tak je tomu se zatáčením a děláním různých triků. Tolik a ještě víc vás čeká v Tony Hawk`s Downhill Jam, ostatně se můžete sami podívat na závodníky a závodnice, se kterými se ve hře setkáte.

velikost: 80 MB
 
A pokud chcete vědět, jak se Tony Hawk`s Downhill Jam tvořilo, můžete si prohlédnout ukázky s Tony Hawkem v hlavní roli. Kdyby vás hra zajímala více, jsou zde ještě první dojmy z hraní.
 
velikost: 75 MB
 
  
 
V dnešní recenzi jste si mohli přečíst o adventuře Sam and Max: Culture Shock. Pokud se vám hra zalíbila, nemusíte kupovat zajíce v pytli a přidat si k našemu názoru i váš vlastní z demoverze.
 
velikost: 200 MB
 
Za fotbal fotbalovější. Tak by se klidně mohl jmenovat spolek příznivců hry Pro Evolution Soccer 6, která předvádí, že i na konzolích a počítačích je možné se skvěle bavit u fotbalu, který vypadá jako reálná hra. Ostatně kdo nevěří, ať si zkusí.
 
velikost: 45 MB
 

  

Medal of Honor: Airborne hodlá navázat na úspěšnou sérii bojů za druhé světové války. Hra se chystá pro většinu platforem, což ale neubere na kráse a hratelnosti. Jen si představte střílení na Nintendo Wii, nebo skvělou grafiku next-gen konzolí. Rozhodně se máme na co těšit do začátku příštího roku. Bližší informace o hře pak najdete v našem preview.
 
velikost: 30 MB
 
 
Již název strategie Medieval 2: Total War jasně ukazuje, kam bude mít hra namířeno. Tentokráte se v sérii vrátíme opět do středověku, abychom mohli obsazovat Starý kontinent. Nedávno jsme vám poskytli demoverzi, ale vývojáři přidávají ještě ukázky jednotek, aby i bez jejího hraní měl každý možnost vybrat si jejich hru.
 
velikost: 30 MB

   

Datadisk Hammers of Fate pro strategii Heroes of Might and Magic 5 přinese do herního světa novou frakci trpaslíků. Ti budou také nejspíše hrdiny jedné ze tří nových kampaní, setkáme se s nimi ovšem určitě i v ostatních. Můžeme se těšit na celkem patnáct nových misí, nášup map pro singleplayer i hru více hráčů a nový bitevní povrch. Vaši hrdinové, jejichž řady se také rozrostou, tak budou moci bojovat v krajích věčného sněhu a ledu, stejně jako by jim měla být k dispozici i další vylepšení. To vše se neobejde bez české lokalizace v kompletní podobě, stejně jako tomu bylo u původní hry. Podle všeho bychom se mohli těchto vylepšení dočkat ještě před Vánocemi.
 
velikost: 300 MB
 
Někdo má rád fotbal akčnější, jiný nad tímto sportem raději pouze přemýšlí. A protože je známo, že Češi jsou národ rozených fotbalových trenérů (aspoň v každé hospodě najdete spoustu specialistů, kteří v průběhu utkání vědí nejlépe, jak by svůj oblíbený tým vedli), jistě se osvědčí i v některé lig, které nabízí demoverze fotbalového manažeru FIFA Manager 07.
Váš názor Další článek: Galerie: Sonic and the Secret of the Rings

Témata článku: , , ,