Download: Frontlines, Stargate a další

velikost: 12 MB
  
 
Ukázka hraní fotbalové simulace Pro Evolution Soccer (nebo také Winning Eleven) na konzoli Wii, kdy ovládáte pomocí wiimote třeba i přesné místo přihrávky. Pokud vás hra zaujala, můžete ukázku porovnat s recenzí na verzi pro ostatní konzole.
 
velikost: 4 MB
 
  
 
Americký obchodní řetězec Walmart vytvořil sérii reklam s označením Obsessed, kdy herní šílenci trénují na různé hry, v tomto případě akční hru Warhawk.
 
velikost: 4 MB
  
 
I akční hra Uncharted se dočkala reklamy z dílen Walmartu, v níž se herní šílenci snaží vytvořit nezničitelnou mapu.
 
velikost: 12 MB
 
Akční hra Terrorist Takedown se dočká brzy svého pokračování, v němž se můžete vžít do kůže amerických elitních jednotek.
 
velikost: 35 MB
  
 
Akční hra z dílen Johna Woo získává stažitelné rozšíření, které zvýší počet hráčských modelů, herních map a přinese i další vylepšení, bližší informace o hře samé naleznete v naší recenzi.
 
velikost: 4 MB

  

 
Fanoušci Stargate zajásají. Nejen že se objeví upoutávka na MMORPG Stargate Worlds, ale v jejím rámci se dozví o zajímavé soutěži na stránkách hry.
 
velikost: 4 MB
 
Heavenly Sword je další hrou, pro kterou se obchodní řetězec Walmart udělal vtipnou reklamu.
 
velikost: 9 MB
 
Japonská budovatelská strategie Harvest Moon vás postaví do role správce farmy. Je jen na vás, jak bude vaše zemědělská usedlost prosperovat.
 
velikost: 23 MB
 
Střílečka Frontlines: Fuel fo War se blíží k vydání a tvůrci nás bombardují stále novými upoutávkami. V první upoutávce můžete sledovat používání lehkých vozidel, ať už k transportu, nebo rychlému napadení slabších cílů.

  

 
velikost: 30 MB
 
Ve střílečce Frontlines můžete také dálkově ovládat různé roboty, od průzkumných, přes útočné až k sebezničujícím výbušným autíčkům.
 
velikost: 38 MB
  
 
Jako jedna ze možných specializací vaší postavy je i odborník na EMP - elektromagnetické pulzní zbraně ničící nepřátelská vozidla. Pokud vás hra Frontlines zaujala, můžete se dozvědět více v našem preview.
 
velikost: 50 MB
 
Akční hra Dynasty Warriors si zaslouží akční upoutávku. Nepřátelé padají pomalu po tisících, jedním úderem jich zabijete hned několik, dokud nenarazíte na protivníka, který vás bude roven.
 
velikost: 2 MB

  

 
O Devil May Cry jsem se v poslední době zmiňoval již několikrát, tentokráte se můžete podívat na povedenou japonskou upoutávku. A pokud náhodou hru neznáte, pomůže vám naše preview.
 
velikost: 8 MB
 
Zatím poslední pokračování závodní série Burnout nese podtitul Paradise, ať už pro povedenost, nebo pro počet závodníků, kteří při jízdě v nebi skončí.
Váš názor Další článek: Soutěžte s nejlepším herním videem

Témata článku: , , ,