Download: Kane, Lynch a ostatní

velikost: 608 MB
 

  

 
IO Interactive, tvůrci série Hitman a hry Freedom Fighters. Přidejte k nim mafiána, od kterého se odvrátilo štěstí a léčeného psychopata, smíchejte si dvě předchozí hry i s jejich hrdiny a pojem taktické zabíjení dostává jiný rozměr. Takto vás láká naše preview, můžete si však stáhnout i demoverzi této akční hry.
 
velikost: 65 MB
 
Život po smrti je věčnou otázkou většiny žijících. A v roli ducha se před podobnou otázku postavíte i na druhé straně bariéry v adventůře Ghost in the Sheet.
 
velikost: 25 MB
 
Vzpomínáte si na stařičké vesmírné simulátory X-Wing a jejich následovníky? Pokud si chcete zavzpomínat v novém hávu, můžete zkusit i Arvoch Conflict.
 
velikost: 25 MB
  
 
Fanoušci Stargate zajásají. Nejen že se objeví upoutávka na MMORPG Stargate Worlds, nyní vám přinášíme její kvalitnější verzi.
 
velikost: 5 MB
 
Velcí hrdinové her společnosti Nintendo se vým dostanou pod kontrolu v olympijském klání Mario and Sonic at the Olympics. V upoutávce můžete sledovat různé sporty na NDS.
 
velikost: 15 MB
 
Japonské hry jsou bezesporu originální. Koho jiného by napadlo dělat simulátor krasobruslení, navíc v roztomilé manga grafice.
 
velikost: 30 MB
 
Plošinovka Insecticide vás zavede do chitinového krunýře hmyzí detektivky, která musí mezi hmyzáky odhalit velké zločince.
 
velikost: 35 MB
 
Druhá upoutávka pak předvádí hru na NDS, včetně mladých hráčů a jejich komentářů ke hře samotné.
 
velikost: 13 MB
 
MMORPG Cabal Online si libuje v obrovských bitvách mezi stovkami hráčů. Ostatně, podívejte se sami.
 
velikost: 50 MB
 

  

 
V připravovaném titulu Battlefield: Bad Company pro konzole PlaStation3 a Xbox 360 se ocitneme za hranicemi nepřátelského území, kde si zaválčíme v singleplayerovém příběhu plného černého humoru a osobní msty. Nyní můžete sledovat vývojáře, jak se vás snaží přesvědčit o výhodách zničitelnosti okolí.
 
velikost: 2 MB

  

Detektivní adventura Art of Murder obsahuje slušné množství herních scén, které mají navnadit tu správnou atmosféru. Nevyděsily by vás podobné sny?
Váš názor Další článek: Dark Messiah na X360 vyjde již brzy

Témata článku: , , , , , , ,