Download: Kanes Wrath a další

Video:
 
velikost: 14 MB
 
velikost: 10 MB
 
Nebojte se, nespletel jsem se při nahrávání a trailer je opravdu upoutávkou na survival horor Obscure. I když, možná se, po výsledcích předchozích dílů, spíš bojte.
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 70 MB
 

  

Holanďané ze studia Khaeon mají stejné ideály, jako mnoho vývojářský studií před nimi. Chtějí z předchozích MMORPG, stejně jako ze svých zkušeností s nimi, vyextrahovat to nejlepší a zahustit to do kaše jménem The Chronicles of Spellborn. Chystají obrovský, bohatý svět a chtějí dát hráčům především tři věci: možnost interakce a soubojů s ostatními hráči (o tom to ostatně celé je), možnost užívat si hru už od začátku, a nakonec také možnost ovlivnit svět samotný a jeho běh. Stejně jako z hry samotné, i z upoutávky na vás dýchne stylová atmosféra grafiky.
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 11 MB
 
Pár nových misí, jednotek derivovaných s těch stávajících a balík multiplayerových map – standardní postup při výrobě datadisku. Válečný štváč Kane se nyní rozhněval, aby podobně smýšlející konkurenty zadupal náplní, která má udělat z C&C3: Tiberium Wars takřka novou hru. Takto začíná naše preview, podívejte se nyní na frakce rasy Scrin, upoutávku na rozšíření a nové epické jednotky, které vás v něm čekají.
 
velikost: 16 MB
 
    
 
velikost: 16 MB
Váš názor Další článek: Preview: Age of Conan: Hyborian Adventures – na návštěvě u Conana

Témata článku: , , , , ,