Download: kde se mísí Carbon a Total War

velikost: 45 MB

   

 
Strategie Warhammer: Mark of Chaos čerpá bohatě z reálií světa okolo stolní hry Warhammer. Není tedy divu, že se autoři rozhodli ukázat jednu z ras, která je téměř výhradní výsadou tohoto světa, pro svoji ukázku hry. Krysí lidé, známí spíše jako Skaveni, se zde vrhají do boje proti nemrtvým zrůdám v morových bažinách.
 
velikost: 110 MB

   

 
Jak je již tradicí, Electronic Arts vydávají koncem roku nové díly svých sérií. A závodní hry Need for Speed se vždy těšily velké pozornosti, takže není divu, že i letos se chystá jeden nový kousek. Need for Speed: Carbon má opět oprášit noční pouliční závody, jak jsme je viděli v dílech se slovem Underground v názvu. První ze dvou ukázek předvádí různé nátury jezdců, kterých můžete při boji o protnutí cílové pásky využívat.
 
velikost: 20 MB
 
Druhá ukázka zase předvádí hraní na handheldu Nintendo DS. Každá obrazovka bude mít při hraní svůj význam, kdy na horní můžete sledovat dění kolem sebe na trati, zatímco spodní display slouží pro kontrolu vašeho plechového a uhlíkového miláčka.
 
velikost: 487 MB
 
 
Již název strategie Medieval 2: Total War jasně ukazuje, kam bude mít hra namířeno. Tentokráte se v sérii vrátíme opět do středověku, abychom mohli obsazovat Starý kontinent. Demoverze nám to předvede ve výukové misi a dvojici map, které si můžete odzkoušet. Nedávno jsme vás informovali o chystané češtině na tuto hru, takže se je zřejmě na co těšit.
 
velikost: 40 MB

   

 
Sci-Fi, fantasy, RPG, akce, střílečka. To vše se dá říct o chystané hře Hellgate London. Jak se nakonec podaří všechny tyto složky vyvážit může napovědět i více než tříminutová ukázka hry. Ta také předvede různé způsoby boje, které vás v tomto koktejlu čekají.
 
velikost: 110 MB
 
  
 
Závodní simulátor GTR 2 se chlubí nejednou licencí, která mu umožňuje věrohodně ztvárnit závodní realitu. Samozřejmostí jsou i všechny závodní okruhy seriálu FIA GT, takže autoři si mohli dovolit udělat i virtuální prohlídku tratě ve Spojených Arabských Emirátech. Dubai a jeho okruh jsou předvedeny v celé své kráse přímo v jednom kole závodu.
 
velikost: 260 MB
     
 
Někdo má rád fotbal akčnější, jiný nad tímto sportem raději pouze přemýšlí. A protože je známo, že Češi jsou národ rozených fotbalových trenérů (aspoň v každé hospodě najdete spoustu specialistů, kteří v průběhu utkání vědí nejlépe, jak by svůj oblíbený tým vedli), jistě se osvědčí i v některé jedenácti lig, které nabízí demoverze fotbalového manažeru Footbal Manager 2007.
 
velikost: 20 MB
 

   

 
Pro ty, co raději fotbal hrají, než aby jej jen pozorovali, je zde zase ukázka tvorby nového ročníku série FIFA. Vtipnou formou ukazuje co všechno předváděl David Villa při motion capture. Ne všechny prvky sice naleznete ve hře samotné, ale uvidíte sami, co umí fotbaloví hráči.
 
velikost: 80 MB
 
  
 
A nakonec si necháváme pověstnou třešničku na dortu. Multiplayerová střílečka Battlefield 2142 pomalu míří do obchodů a Electronic Arts se při této příležitosti rozhodli vytvořit jednu novou upoutávku. Podbarvena skvělou hudbou se před vámi odehraje monumentální bitva budoucnosti, jak ji můžete vidět a na vlastní kůži zažít přímo ve hře. Útok na létající základnu protivníka je proveden s filmovou atmosférou a mohu zaručit, že se při jeho sledování nebudete nudit.
Váš názor Další článek: Warhammer 40k: Dark Crusade se blíží

Témata článku: , , , , , , , ,