Download: Kung Fu Panda a 40 upoutávek

Demoverze:
 
velikost: 540 MB
 
Hry podle filmu nemusejí být vždy špatné, o tom se vás ostatně pokusí přesvědčit v demoverzi i Kung Fu Panda.
 
velikost: 130 MB
 
Video:
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 100 MB
 
Tvůrci hry na motivy filmu Wheelman se rozhodli, že vám svůj počin důkladně představí v zápiscích vývojářů. Podívejte se, jak se vyvíjí akční hra s auty a Vin Dieselem v hlavní roli.
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 28 MB
 
První Unreal Tournament byl průkopníkem multiplayerových stříleček. Další dva díly pouze vývojovými stupni, které udělaly ze série regulérní virtuální sport. Přichází nyní čtvrtý nástupce, aby překopal základy žánru? A proč má na hrudi připnutu pořadovou číslici tři? Ponořte se s námi do světa, kde se nežije pouze jednou. Takto začná naše recenze na verzi pro PC, pokud se ale těšíte na X360, je zde pro vás upoutávka a dvojice ukázek hraní.
 
velikost: 27 MB
  
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 30 MB
 
Hra vás pak zavede přímo do města hříchu, jak ostatně napovídá samotný název, kde se začíná dít něco divného. Jeden ze zbohatlíků má totiž v úmyslu přeměnit tuto Mekku hazardních hráčů v něco „přijatelnějšího“. Bude tedy na vás, abyste se svými kumpány nasedli do aut a vyrazili do ulic ve snaze změnit osud vašeho oblíbeného místa. A co všechno budete činit naleznete v upoutávce.
 
velikost: 40 MB

  

Orange Box je konečně mezi námi. Nedávno jsme vám přinesli recenze na HL2: Episode Two a Portal, a tak mnozí očekávají i třetí, na očekávaný multiplaerový hit Team Fortress 2. Jak to nakonec celé dopadlo? Neváhejte a čtěte dále.
 
velikost: 31 MB
 
Příběh Spider-Man: Web of Shadows nás zavede do zdemolovaného centra New Yorku, který úpí pod náporem nepřátelsky naladěných emzáků. Na vašich bedrech tak spočine nelehký úkol uvést vše do původního stavu, a to s co nejmenšími doprovodnými ztrátami.
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 19 MB
 
Jak už samotný název hry vypovídá, pod naše analogové páčky se dostanou populární charaktery z dvou rozličných světů, které se proti sobě postaví v epické bitvě za záchranu vesmíru.
 
velikost: 12 MB
 
velikost: 56 MB
 

  

Jsou zde závodní hry, které nás baví díky svému volnému pojetí závodů. Mačkání plechů a tříštění skla je v nich povinnou součástí řidičské dovednosti. V tomto ohledu nás uspokojila série FlatOut. Pak zde jsou hyper-realistické simulátory jako Richard Burns Rally, kde se každá chybka tvrdě trestá. GRID má mít kousek od každého, jak říká naše preview.
 
velikost: 11 MB
 

  

Již čtvrtý ročník čeká mistrovství světa v hraní fotbalové hry FIFA, které zastřešuje stejnojmenná fotbalová asociace, vývojáři Electronic Arts a herní gigant Sony. Jak probíhal turnaj v Manchesteru se dozvíte v upoutávce.
 
velikost: 58 MB
 
Animovaný komiks ukazující příběh hry Dead Space. Není vhodný pro děti.
 
velikost: 15 MB
 
I relaxační hry je potřeba, jednou z nich je Zenses, která vás naučí vnímat svět jinak, uklidní vás a pomocí hudby naladí na příjemnou notu. Tak tedy aspoň tvrdí upoutávka.
 
velikost: 57 MB
 
velikost: 12 MB
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 4 MB
 
Společnost Electronic Arts, gigant na poli elektronické zábavy, dnes slavnostně oznámila, že její nejvýdělečnější série – The Sims – dosáhla hranice sto milionů prodaných kopií. O této události jsme vás již informovali, ale tvůrci přidávají ještě slavnostní video.
 
velikost: 44 MB
 

  

V bojovkovém nebi se šíří nepokoje. Méně odolní jedinci se skrývají v temných zákoutích síní slávy, jiní zmateně pobíhají kolem. Třetí král, Soul Calibur, se jen spokojeně usmívá a doufá, že již brzy předá žezlo svému nástupci. Nebo že by ne? To už se můžete dočíst v našem preview
 
velikost: 95 MB
 
Tvůrce hry Resident Evil 5, nebo také Biohazard 5, promlouvá k hráčům o různých novinkách, kterén je ve hře čekají.
 
velikost: 19 MB
 
velikost: 11 MB
 
velikost: 41 MB
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 21 MB
 
velikost: 95 MB
 

  

Superhrdinů není nikdy dost! Tímto heslem se očividně řídila i společnost Sega, když oznámila, že se dohodla s komikovým nakladatelstvím Marvel na stvoření elektronické podoby Iron Mana, který se mimo jiné chystá dobýt rovněž plátna kin. Jak vznikal oblek hrdiny vám už poví sami vývojáři.
 
velikost: 19 MB
 
velikost: 17 MB
 

 

Gran Turismo, stačí jen dvě slova a všem milovníkům rychlých kol začíná stoupat napětím tlak. Nač se zdržovat dalšími slovy, pojďte ochutnat předkrm jménem Prologue. Třeba v naší recenzi.
 
velikost: 65 MB
 

Válka je jen mizernej byznys, ze kterýho se dají vytřískat krví nasáklý prachy. A taky spousta zábavy, pokud se tedy přidáte k žoldácké dvojce, oproti které jsou veškerá filmová hrdinná dua jen páreček uslintaných dětiček na procházce. Takhle začíná naše recenze, ale EA se rozhodli, že hru rozšíří ještě o několik map, nazvaných SSC Challenge, jak můžete vidět v upoutávce.
 
velikost: 42 MB
 
velikost: 47 MB
 

  

Age of Conan je připravované RPG na motivy jedné z nejznámějších fantasy a asi nejznámější před-Tolkienovské fantasy. Celý tento fantastický svět, kde v bažinách tajemné Stygie spřádají zlí kouzelníci mocná a temná kouzla, kde barbarští Cimmeřané bojují s kulturní Aquilonií a kde je silná paže a pevná vůle víc než ta nejmocnější magie, zanedlouho ožije na našich monitorech v akčním RPG. Více v našem preview.
 
velikost: 17 MB
Váš názor Další článek: Age of Conan hlásí hotovo

Témata článku: , , , , , , ,