Download: Settlers 2 a další

velikost: 110 MB
 
Akční RPG Titan Quest dostane rozšíření v podobě datadisku Immortal Throne. Pokud vás zajímá, co vše se objeví za novinky a jakými překvapeními vás hodlají autoři obšťastnit, pusťte si čtyřminutovou komentovanou ukázku přímo z dílen tvůrců.
 
velikost: 35 MB
 
  
 
Nedávno jsme vás v preview provedli po akční hře S.T.A.L.K.E.R.: Shadow od Chernobyl, nyní nám sami autoři ukazují grafiku a prostředí, na které tak dlouho čekáme. Ke konci ukázky je navíc potvrzené datum vydání březen příštího roku, takže máme šanci, že hra vůbec vyjde.
 
velikost: 320 MB
 

  

Série budovatelských strategií The Settlers se těší celosvětově velké popularitě, někteří starší hráči však reptají, že nové díly jsou jen akce. Proto se Blue Byte rozhodli předělat druhý díl a vydat jej jako The Settlers 2: The Next Generation. K tomuto počinu se váže i demoverze, kde si můžete na vlastní kůži staronovou hru vyzkoušet.
 
velikost: 310 MB
 
Chtěli jste někdy být ve vězení? Ale zavření jako delikventi, ale jako dozorčí, a nebo přímo na postu ředitele? Vytvořit si vlastní pevnost, ze které žádný vězeň neunikne a překonat tak proslulou Skálu? Právě pro vás je zde demoverze Prison Tycoon 2, kde si můžete přesně toto vyzkoušet.
 
velikost: 300 MB
 
Adventura Murder on the Orient Express je už podle názvu založena na knížce z pera Agathy Christie. Pokud nemáte tušení, kdo vraždí ve vlaku přes celou Evropu, máte rádi adventury, je zde hra pro vás.
 
velikost: 60 MB
 

  

Vžijete se do role muže, který touží pomstít smrt svého otce. Hlavní hrdina se bude na své cestě po zamrzlé planetě probíjet doslova záplavou mimozemských stvoření jménem Eecrid. Pokud na nepřítele nebude stačit, může vlézt do obřího robota a pokračovat v likvidaci s ním. Ostatně, bližší informace o Lost Planet vám přinese nejen ukázka hraní, ale i naše první dojmy.
 
velikost: 50 MB
 

  

O tom, že je láska mocná věc, se budou mít šanci přesvědčit všichni transylvánští upíři někdy v roce 2008. Přesně tehdy plánují vývojáři z The Collective uvolnit hororovou next-gen akci, pojmenovanou po hlavním hrdinovi – Harker. Pro akčněji založené jedince pak vývojáři slibují unikátní soubojový systém, jenž vám dovolí zabíjet vampýry různými, povětšinou velmi drastickými, metodami. Pokud máte dostatečně odolný žaludek, můžete se podívat přímo v ukázce, ale neříkejte, že jste nebyli varováni.
 
velikost: 10 MB
 
Vy neznáte Gish? Chytlavá akční hra se dvěma želatinovými koulemi, které se snaží zničit jedna druhou. Skákají po sobě, shazují se z plošinek, snaží se vás bavit. Nejlépe ve dvou hráčích vedle sebe, rychle pochopíte, že klávesnice je taky jedna taková plošina, kde není místo pro dva.
 
velikost: 180 MB
 
Strategii Command and Conquer není snad třeba představovat, zvláště pak ve chvíli, kdy o kousek níž narazíte na upoutávku k poslednímu dílu. Pokud však stále hrajete Generals, může vás zaujmout totální modifikace s názvem Cold War Crisis.
 
velikost: 18 MB
 

  

Na které straně stojíte? Přidáte se k pomalým, ale silným GDI, nebo raději dáte přednost hbitému bratrstvu NOD. Další díl strategické série se blíží pod názvem Command & Conquer: Tiberium Wars, jak už popisovaly naše první dojmy, podívejte se nyní sami na dvě základní strany konfliktu.

 
velikost: 13 MB
 

  

 
Irrational Games ve své dílně už pět let připravují nepřímého následovníka legendárního System Shocku 2 s podobným názvem Bioshock. Střílečka z prvního pohledu se bude odehrávat v komplexu biologických laboratoří. Do cesty se vám při jeho procházení postaví velké množství nepřátel obdařených údajně skvělou umělou inteligencí. Vzhledem k pozadí nebude nouze o geneticky upravené mutanty a všelijakou robotickou havěť. Krom střílení z klasického arzenálu zbraní se dočkají i příznivci taktického uvažování. K dispozici budou například bioskenery, které vám odhalí slabiny nepřátel, takže nebudete muset zbytečně plýtvat střelivem.
Váš názor Další článek: Wii se bude představovat i nadále

Témata článku: , , , ,