Download: Solar Empire a další

Demoverze:
 
velikost: 550 MB
  
 
Posádka jedné z fregat mezihvězdné federace sedí na zemi a sleduje temnou noční oblohu. I přes to, že se před chvílí vrátili z hlídky, neustále bedlivě pozorují přidělenou oblast. Vedle jedné z hvězd se objevuje malá tečka. Jedná se o bitevní křižník. Brzy ho následují další lodě, které se jen ježí lasery. Konec snění, vzhůru do kokpitů. Takto začíná naše recenze na Sins of a Solar Empire, strategii, kterou si můžete vyzkoušet v demoverzi.
 
velikost: 1,5 GB
  
 
Jak dopadlo akční RPG, které mělo pokořit samotného krále žánru, Diablo 2? Podařilo se kombinací techniky a magie dosáhnout vytouženého herního nebe, nebo se jedná pouze o planý pokus? Stáhněte si demo, nebo přečtěte naši recenzi, a uvidíte sami.
 
velikost: 17 MB
 
Na počítačích se dá simulovat všechno, od jízdy autem až třeba po soutěž v křížovkách. Právě poslední jemnovaný případ si můžete zkusit v naší demoverzi.
 
Video:
 
velikost: 26 MB

  

Kdo by neznal starořecké mýty a legendy. Každý jsme je četli a víme, že hlavní úlohu v nich sehráli bohové a lidé. Norské mýty jsou poněkud méně známé, ale každý z nás zná udatného vikingského bojovníka. Toho také potkáte v upoutávce, nebo našem preview.
 
velikost: 15 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 26 MB
  
 
Někteří herní pamětníci si vzpomenou na dnes už obstarožní FPS akci s názvem Requiem: Revening Angel. Jednalo se o jednoduchou přímočarou akci, která dominovala po stránce designu misí, pekelné architektury a také hutné atmosféry. O něco podobného se teď snaží vývojáři z Gravity Interactive, tedy až na nepatrný detail – chtějí vyměnit FPS žánr za populární MMORPG. Tohle, a ještě více, se dočtete i v našem preview.
 
velikost: 24 MB

  

Dostanete se do role jedné z dvacítky známých postav, včetně možnosti výběru samotného prince Kaspiana, v dobách, kdy Cair Paravel bylo ještě zbořeniště. Hry se v různých verzích dočkáte na PC, X360, PS2, PS3, Wii a NDS, všechny by přitom měly vyjít 5. června tohoto roku, což je den, kdy půjde do kin stejnojmenný film i na Slovensku.
 
velikost: 28 MB
 
velikost: 66 MB
 
velikost: 56 MB

  

 
Když na hře pracují legendy formátu autorů hitového titulu Diablo a navíc se chvástají vytvořením nové generace hack & slash her, pořádné očekávání je na místě. Hellgate: London slibovala hodně a měla skvělé předpoklady k úspěchu. Jak dopadla se dozvíte v recenzi, ale tady se můžete podívat na upoutávku na patch 1.2.
 
velikost: 39 MB

Společnost Microsoft oznámila, že hodlá uvolnit několik map pro střílečku Halo 3 zdarma ke stažení prostřednictvím Xbox Live Marketplace. Balíček map s označením Heroic Map Pack se přitom začal prodávat teprve koncem minulého roku.

velikost: 23 MB
 
Tvůrci závodní hry Gran Turismo 5: Prologue uvolnili dvojici upoutávek, které mají přiblížit originální hudební mixy ze hry. K tomu přidali ještě upoutávku, kde se můžete dozvědět i něco bližšího o tvorbě.
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 150 MB

  

Kdo by si snad myslel, že pánové ze studia Epic Games usnuli na vavřínech a vývoj Gears of War 2 berou spíše jako koníčka, šeredně by se spletl. Coby důkaz postupujících prací se totiž na internetu, potažmo službě Xbox Live, objevilo video z prezentace hry, která vám na několik málo chvil dají ochutnat připravovaného pokračování.
 
velikost: 24 MB
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 34 MB
 
   
 
Albert Einstein kdysi řekl: „Nevím, jakými zbraněmi se bude bojovat ve třetí světové válce. Zato vím, že v té čtvrté to budou opět kameny a klacky.“ Ubisoft a Tom Clancy se ovšem rozhodli, že nám odhalí, jak to vlastně bude s tou třetí světovou v chystaném titulu Tom Clancy’s Endwar.
 
velikost: 47 MB
 

  

První informace o střílečce Dark Sector pochází někdy z roku 2000. To už je pěkná doba a nikdo se mi snad nebude divit, že jsem lehce podezíravý. Ostatně, velká část her, jejichž vývoj by se mohl pyšnit přídomkem Forever, se stala spíše nechvalně slavnými, než všemi uznávanými. Na druhou stranu ale musím říci, že Dark Sector se oproti původní myšlence výrazně změnil.
 
velikost: 7 MB
 

 

A na závěr třešnička na dortu - upoutávka na uvedení datadisku Kane`s Wrath, o které jsme vás jž dnes informovali.
Diskuze (1) Další článek: Zítra přijde čas na Kane’s Wrath

Témata článku: , , , , , , , , ,