Download: Wesnoth, Spore a jiné

Demoverze:
 
velikost: 150 MB
  
 
Možná jste si o Battle for Wesnoth četli kdysi dávno, ale tehdy se jednalo o jednu z vývojových verzí hry. Nyní již můžete hrát konečně ve verzi 1.4.1, která je s mnohými vývojovými stupni jen těžko srovnatelná. Pokud se zabýváte licencemi, vězte, že Battle for Wesnoth je distribuována na bázi GPL, která umožňuje její volné kopírování.
 
velikost: 400 MB
 
Znáte seriál Kobra 11? Pokud ano, je vám asi jasné, o co se bude jednat ve hře Crash Time. V roli policie budete stíhat různé zločince, ať už auty, nebo jinými pohybovadly.
 
Video:
 
velikost: 30 MB
 

Na oficiálních stránkách vývojářů z Firefly Studios  se objevila vskutku zajímavá zpráva. Podle všeho totiž tito pánové v současné době připravují Stronghold Crusader Extreme, takzvaně lehké rozšíření originální hry. A co že Extreme verze vlastně nabídne? V prvé řadě je nutno zmínit, že nově chystaná edice hry prohloubí zážitek tam, kde originální Crusader už nestačil. Hráči si tak budou moci užívat masivních bitev s více jak 10 tisíci jednotkami, s novými taktickými možnostmi a tak dále.

velikost: 12 MB
 
Závodit se dá na čemkoliv, třeba i na kolečkových vruslích, které jsou přitom přímo stvožené pro různé akrobatické kosuky. Ostatně, podívejte se sami, jak takové závody mohou vypadat.
 
velikost: 50 MB

  

Podobně jako v případě druhého dílu Fable, kdy tvůrci uvolňují minihry ještě před uvedením vlastní hry do obchodů, rozhodli se i Electronic Arts pro podobný krok v případě hry Spore. Ve tvorbě vlastních stvoření, o něž se pak můžete starat ve hře, můžete začít již 17. června, kdy by se na stránkách hry měla objevit demoverze editoru. O tři dny později pak má přijít plná verze do obchodů, která zčtyřnásobí možnosti tvorby nových příšerek. S nimi pak v září můžete ve hře tvořit vlastní kultury a kolonizovat známý i neznámý vesmír. Více informací o hře samotné se dozvíte v našich prvních dojmech.

velikost: 10 MB
Váš názor Další článek: EA dodávají konzolové koutky do heren

Témata článku: ,